Renée Leeuw
Renée Leeuw Opbergen 22 feb 2015

6x opbergen onder de plank

Heb je wat extra opbergruimte nodig, maar is alle ruimte die je hebt eigenlijk al benut? Dan is er nog één oplossing om extra opbergruimte te creëeren, namelijk onder de plank in plaats van erop. Creatief, toch?

Wij zetten de leukste ideeën en hacks op een rijtje, enjoy!

Bron: Kalisha

1. Magazine-houders

Deze hack is vooral handig in de werkruimte waar je veel papierwerk hebt. Een simpele DIY, die je zo hebt gefixt met een paar organizers en een boormachine.

Bron: Daily W

2. Opbergmandje

Handig in de wasruimte of in dichte keukenkastjes, zoals hierboven. De mandjes koop je gewoon bij Blokker of Ikea en maak je heel makkelijk vast aan de plank met een paar schroeven.

Bron: Etsy

3. Glazen hangers

Deze opbergoplossing heeft zelfs twee voordelen. Allereerst bespaart het je ruimte en ten tweede krijg je zo geen stof in je wijnglazen. Wel zo prettig!

4. Roede

Handig in de badkamer voor handdoekjes, maar ook in de keuken een slimme hack. Hang bijvoorbeeld haken aan de roede voor je pannen en ander kookgerei.

5. Jampotten

De deksels van jampotten zijn natuurlijk magnetisch. Je kan daarom gewoon een magnetische strip onder de plank bevestigen en de potjes daaraan laten kleven!

Bekijk ook: hacks die het leven net ietsje gemakkelijker maken.

Bron: 79 ideas

6. Houten boxjes

Alles wat je nodig hebt: een paar houten boxen en een beetje lijm. Plak de boxjes aan de onderkant van de plank en zet ze eventueel even vast met wat klemmetjes zodat de boxjes extra goed hechten.

Kan jouw garderobe ook wel wat opbergtips gebruiken? Check deze ideetjes voor een opgeruimde kledingkast.

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
6x opbergen onder de plank
Sluiten