Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Badkamer 30 okt 2015

6x inspiratie voor een gekleurd plafond in de badkamer

Wit is ook maar wit. Daarom lieten we je in dit artikel al zien hoe je met het schilderen van je plafond de sfeer in je woonkamer kunt veranderen. Nu snappen we best dat zo’n verandering in de woonkamer best extreem kan zijn. Als je een kleurig plafond in de leefruimte eigenlijk niet aandurft, is dit artikel speciaal voor jou. De badkamer is namelijk de perfecte plek om hiermee te experimenteren.

Waarom de badkamer, vraag je je af? Het antwoord is simpel: de basic en veilige badkamers die we gewend zijn kunnen vaak echt wel wat kleur gebruiken. En omdat de badkamer een plek is waar je (als het goed is) niet de gehele dag doorbrengt, zal zo’n gekleurd plafond niet snel vervelen.

De benodigdheden voor dit experiment? Een kleur die bij jou én je interieur past (als je daarbij hulp nodig hebt, bekijk dan even dit artikel), een trap, schilderstape, een goede kwast en roller en wat afdekzeil om het sanitair te beschermen én een beetje geduld en precisie. Een leuk klusje voor in het weekend!

Als je thuis al een basic badkamer hebt, zit je bijna met alle kleuren goed. Heb je een mooie kleur uitgekozen? Bekijk dan ook even deze tips, zodat je de rest van de badkamer ook een kleine upgrade kunt geven en kunt aanpassen aan het nieuwe plafond!

Bron: Dwell

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
6x inspiratie voor een gekleurd plafond in de badkamer
Sluiten