Renée Leeuw
Renée Leeuw Diy 1 nov 2014

6x ideeën voor de slaapkamer die weinig tijd en geld kosten

Ben jij je slaapkamer even helemaal beu en heb je geen idee wat je eraan kan veranderen zonder al teveel tijd en geld eraan te besteden? Soms is een grote ingreep helemaal niet nodig en kun je met een paar simpele aanpassingen je kamer even helemaal opfrissen.

Wij zetten hieronder een aantal ideeën op een rijtje om je slaapkamer een snelle update te geven zonder al teveel tijd en geld te verliezen.

Bron: Flickr

Draai eens wat vaker een wasje
Hoe heerlijk is de geur van schone was en hoe fijn is het wel niet om ‘s avonds in een schoon bedje te kruipen? Misschien was je uit milieu overwegingen zo min mogelijk of heb je – net als wij – een enorme hekel aan je bed opmaken, maar denk dan nog eens goed na over de voors en tegens, want zo’n schoon bedje geeft je slaapruimte toch wel een echte opfrisser.

Fleur je kamer op
Je bent je kamer beu dus het is de hoogste tijd om de ruimte op te fleuren en hoe kun je dat nou beter doen dan met bloemen?

Bron: Flickr

Nachtkastje
Wist je dat jouw nachtkastje een belangrijke rol kan spelen in jouw nachtrust? Misschien ben je het meubelstuk wel gewoon zat of is jouw nachtkastje een rommeltje. Kijk voor styling ideeën hier lezen.

Bron: Dezeen

Kunst
Een kunstwerk aan de muur kan een grote impact hebben op de sfeer in de kamer. Ga voor één opvallend werk of maak bijvoorbeeld een hele gallery wand met verschillende werken en lijsten.

Bedlinnen, plaids, dekens
Verander je bedlinnen of drapeer een extra plaid of deken over je bed voor een warme touch.

Gordijnen
Deze verandering kost wellicht ietsje meer tijd en geld, maar als je echt niet weet waarom je slaapkamer niet meer werkt voor jou dan ligt dit misschien wel aan de gordijnen. Gordijnen zijn belangrijke sfeermakers in de slaapkamer. Het zou dus heel goed kunnen dat jij je slaapkamer zat bent, omdat het simpelweg tijd is voor een nieuw stofje en tintje.

Bron: sadecor

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6x ideeën voor de slaapkamer die weinig tijd en geld kosten
Sluiten