Inspiratieboost: zo style je het voeteneind van je bed

Inspiratieboost: zo style je het voeteneind van je bed

Het voeteneind mag dan wel het deel zijn waar je bed eindigt, maar dat betekent niet dat je daar ook moet stoppen met het stylen van je slaapkamer. De ruimte achter het voeteneind is namelijk de perfecte plek om nog een extra knus hoekje te creëren.

Wij geven tips en inspiratie!

Avenue Life
Carina Olander

Een bankje
Een bankje is heus niet alleen gemaakt om op te zitten. Zeker niet als je een interieurliefhebber bent! Je kunt het namelijk ook ontzettend leuk stylen. Met een stapel tijdschriften, planten of een plaid. Meer tips, vind je hier.

Heb je niet veel ruimte? Dan kun je het bankje alsnog gebruiken als extra zitruimte. Ideaal als je in een studentenkamer of een studio woont. Schuif die vaasjes gewoon even aan de kant, een stel kussens erop; win-win!

Design Sponge

Manden
Minimalistisch, maar toch opgeruimd! Een stel rieten manden oogt rustig, maar is toch handig voor het opbergen van een plaid en papierwerk.

Tip: is opruimen en je bed opmaken nou niet echt jouw ding? Ga dan voor de messy look!

Oh eight oh nine

Een laag dressoir
Heb jij een kingsize bed? Dan kun je een laag dressoir tegen het voeteneind van je bed zetten. Zo heb je extra opbergruimte en een stylish look in één. Match het bijvoorbeeld met je nachtkastje, zoals hierboven is gedaan.

Schatkamer
Liever een wat nonchalantere look? Tover dan een (vintage) koffer om tot showstopper van jouw bed. Ook hier kun je spullen in opbergen, zonder dat ze in het zicht liggen.

Ook buiten de slaapkamer is een koffer een speels decoratie item. Meer inspiratie vind je hier.

Homey oh my

Meer styling tips voor de slaapkamer
Een van onze favorieten: een speelse, maar toch minimalistische variant op de maagdelijk witte lakens: wit beddengoed met (subtiele) prints en fijne borduursels.