admin
admin Wooninspiratie 29 mei 2014

6 top ideeën voor multiplex in huis

Multiplex is een verrassende toevoeging in een modern interieur. Het samengeperste hout is duurzaam, flexibel, goedkoop en makkelijk om mee om te gaan. Dus: aan de slag!

Multiplex (hout met meerdere lagen) kan er super uit zien in iedere ruimte. Wij noemen op wat je per kamer zou kunnen doen.

1. Gang | De eerste indruk maak je in de gang. Om nou meteen alle muren te bedekken met multiplex lijkt ons wat ver gaan, maar je kunt wel bijvoorbeeld de trap of het plafond bedekken met multiplex. Zo houd je het rustig, maar voeg je leuke details toe in een wellicht saaie ruimte.

2. Woonkamer | Met een pronkrek van multiplex zet je je boeken of accessoires in de spotlight. En wat dacht je van een loungehoek? Zorg voor een zacht matras en decoreer het vervolgens met veel kussens. Wedden dat het jouw nieuwe favoriete plek in huis wordt.

3. Keuken | In een strakke, witte keuken kunnen multiplex kastjes net voor die twist zorgen waar je nog naar op zoek was. Een kookeiland kun je volledig optrekken uit hout, maar je kunt het ook subtiel houden door alleen het keukenblad van multiplex te maken.

4. Slaapkamer | Er zijn eindeloos veel mogelijkheden in de slaapkamer; een houten hoofdbord (trek het door naar je vloer en je hebt echt een groots effect), het frame van je bed, kastjes onder het bed, een muur ‘bekleden’ met multiplex en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wij waren ook weg van deze minimalistische kledingkast, die voor een mooie nuance zorgt.

5. Badkamer | Hout brengt warmte in een ruimte, wat wel eens nodig kan zijn in een kille, witte badkamer. Maak de deur van multiplex of de kastjes onder de wasbak.

6. Kantoor | Je geeft je (thuis)kantoor een subtiele touch door een bureaublad van multiplex te zagen. Leg deze op twee schragen en je hebt een stoer en industrieel bureau.

Wij zijn na het zien van deze voorbeelden behoorlijk geprikkeld door het gebruik van multiplex. Waar zou jij het toepassen?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
6 top ideeën voor multiplex in huis
Sluiten