Joëlle Kraaij
Joëlle Kraaij Wooninspiratie 13 oktober 2016

4x stylingtips voor thuis waardoor je nooit meer te laat komt

Ben (of ken) jij iemand die altijd, maar dan ook echt àltijd, te laat komt? Het zou zomaar kunnen dat wij daar nu een einde aan gaan maken. Natuurlijk komt iedereen weleens te laat en als het binnen het tien-minuten-gebied zit, valt het allemaal wel mee. Maar als je een consequente laatkomer bent, dan is de kans groot dat de indeling en styling van je huis daar een beetje bij kan helpen.

Naast een paar aanpassingen in je ochtendroutine (de avond van tevoren tas klaarzetten en ontbijt maken) helpen deze stylingtips je hopelijk een beetje en kun je binnenkort ook eens zeggen dat je op tijd – of misschien zelfs te vroeg – bent.

Bron: Lilaliv

1. Geef je sleutels een vaste plek

Vaak kom je te laat doordat je sleutelbos kwijt is. Zorg er daarom voor dat je sleutels een vaste plek krijgen. Richt je hal zó in dat daar een plek voor je sleutels is. Leg bijvoorbeeld een schaaltje op het kastje of hang een speciaal rekje op waar je de sleutels aan kunt hangen. Check ook even onze tips voor een hal die het leven vergemakkelijkt.

2. Schaf een kledingrek aan

Zorg ervoor dat je al weet wat je de volgende dag aan wilt doen en hang die outfit alvast klaar. Schaf daar een kledingrek voor aan zodat je een goede plek hebt om je outfit klaar te hangen. En dat je kledingrekken in veel verschillende soorten hebt zie je hier.

>> 3 tips voor een stylish vervanger van ‘de kleding-stoel’ in de slaapkamer

3. Ga voor een goede indeling van je badkamer

Niets is zo fijn als een frisse douche in de ochtend om goed wakker te worden. Om dit zo snel mogelijk te kunnen doen is een goede indeling van je badkamer handig. Kies er bijvoorbeeld voor om een spiegel met plateau te nemen waar je de meeste gebruikte producten op kunt zetten. Zo kun je er snel bij zonder alle kastjes door te zoeken. Zorg er in elk geval voor de je meest gebruikte spullen bij de hand staan!

4. Richt je nachtkastje in met een ouderwetse wekker

Kom je vaak te laat omdat je je verslaapt of omdat je totaal geen ochtendmens bent? Dat kan zomaar liggen aan de inrichting van je nachtkastje. Kies voor een ouderwetse wekker en laat je smartphone buiten de slaapkamer. Check ook even onze overige stylingtips voor een betere nachtrust.

Fotografie door Jazzy Hartog voor Roomed (tenzij anders vermeld).

Reageer op artikel:
4x stylingtips voor thuis waardoor je nooit meer te laat komt
Sluiten