Renée Leeuw
Renée Leeuw Event 10 jun 2015

5x Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de vijf leukste weekendtips vol evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Dus pak je agenda er maar bij en noteer!

Wat: MADE.COM pop-up showroom
Waar: Singel 80, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 13 & zondag 14 juni
Waarom: Omdat je niet gauw de kans krijgt om de meubels van MADE.COM te testen! Normaal gesproken zijn alle meubels van MADE.COM namelijk alleen offline te bezichtigen, maar dit weekend gaat het platform ‘offline’ met een showroom aan de Amsterdamse grachten. Dus als je al een tijdje met die gave bank in je hoofd zat, kun je ‘m nu eindelijk testen – wel zo fijn! De showroom is open van 10:00 tot 18:00 (zondag tot 17:00).

Wat: Femkeido Homesale | Summer Edition
Waar: Delftse Jaagpad 6, Leiden
Wanneer: Zondag 14 juni
Waarom: Omdat je niet dagelijks kan binnenkijken bij het huis van een interieurontwerper! Femke Dekker, oprichter van de ontwerpstudio en winkel Femkeido interiordesign, tovert haar huis om tot een mini department store en iedereen is welkom. Naast het ‘gluren’ kun je hier gave woonproducten kopen van merken als HAY, Muuto en Ferm Living. Femke opent de deuren van haar huis om 12:00 en sluit deze weer om 17:00 uur.

Een foto die is geplaatst door In de Bush Bush (@indebushbush) op

Wat: In de Bush Bush
Waar: Hippolytusbuurt 1, Delft
Wanneer: t/m zaterdag 27 juni
Waarom: Delft heeft er een tijdelijke concept store bij! In de Bush Bush is een verzamelplaats voor creativiteit. Je vindt hier het werk van zo’n 50 ontwerpers – van kunst en design tot interieur en fashion; zowel nieuw als vintage. Maar.. there’s more: In de Bush Bush kun je ook gewoon lekker een kop koffie drinken of een hapje eten, meedoen aan een pubquiz (vrijdag 12 juni) of één van de andere events.

Wat: Sunday Market
Waar: Plein, Den Haag
Wanneer: Zondag 14 juni
Waarom: Is markten afstruinen ook één van jouw favoriete zondagse bezigheden? Deze zondag kun je bij het Binnenhof van Den Haag dan lekker rondstruinen langs de stands vol fijne producten van food en drankjes tot interieur, vintage, kleding en design. Ohja, er zijn gratis ballonnen, bandjes met live muziek en workshops (ook voor de kids). De markt is geopend van 12:00 tot 18:00 uur.

Wat: Het Hoofdgerecht
Waar: Het Stenen Hoofd, Amsterdam
Wanneer: Donderdag 11 t/m zondag 14 juni
Waarom: Yes, wéér een foodfestival, maar wel een heel leuke! Bij Het Hoofdgerecht kun je namelijk ook iets anders doen tussen het eten door. Er zijn workshops, muziek en.. spelletjes! De prijs van kaartjes varieert tussen de €6,50 en €8,50 en daar krijg je ook extra dingen voor, zoals een paar weken gratis Het Parool in de bus of plekjes op de gastenlijst van een feestje voor wie nog even door kan gaan! Bovenstaande video geeft alvast een sfeerimpressie.

Zit er niks leuks bij voor jou? In Arnhem kun je nog tot 5 juli naar het Fashion Festival. Meer daarover lees je in de weekendtips van vorige week.

Reageer op artikel:
5x Roomed’s leukste weekendtips
Sluiten