Renée Leeuw
Renée Leeuw Event 22 apr 2015

5x Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de vijf leukste weekendtips vol evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Dus pak je agenda er maar bij en noteer!

Wat: Scotch Collectables Spring Boutique
Waar: Utrechtsedwarsstraat, Amsterdam
Wanneer: 17 april t/m 3 mei
Waarom: Als je bekend bent met Scotch Collectables is dit wellicht overbodig, maar voor de ‘onwetenden’ leggen we het toch even uit. In deze Pop-Up shop kun je een uniek item scoren, speciaal uitgezocht door de treasure hunters van Scotch & Soda. De nadruk in deze spring store ligt op frisse vondsten en rijke stoffen. Hier vind je ongetwijfeld een gaaf item om je huis een lente-update te geven! Openingstijden: maandag – gesloten, dinsdag t/m zaterdag – 10:00 tot 18:00, zondag – 10:00 tot 17:00.

Bron: Dichtbij

Wat: Truckin’
Waar: Parklaan, Rotterdam
Wanneer: Zondag 26 april
Waarom: Een foodfestival met een Amerikaanse vibe. Dat is Truckin’ in een notendop. Verwacht foodtrucks, pop-up restaurants, een sportbar, Tex-Mex taco’s, een speelparadijs voor kinderen, een BBQ inclusief verkiezing voor BBQ-er van het jaar en bovenal een dikke party! Tussen 13:00 en 17:00 is entree gratis, daarna kost het €5,-

Bron: Facebook

Wat: Buitengewoon Buitenhof Festifair
Waar: Kwekerij Abbing, Zeist
Wanneer: 24 t/m 26 april
Waarom: Wonen, tuinieren, shoppen, lekker eten en drinken.. Dat alles samen met funky tunes is Festifair. Een fair waar voor ieder wel wat is. Workshops voor creabea’s, fashionshows ter inspiratie en genoeg te shoppen. De fair is geopend van 10:00 tot 18:00 en je kan gratis parkeren in de buurt, wel zo handig!

Wat: Scandinavië XL
Waar: Kasteel Groeneveld, Baarn
Wanneer: 25 & 26 april
Waarom: Een echtra grote buitenmarkt in Scandinavische sferen, need we say more? Als je net als wij gek bent op Scandinavië, dan is deze markt best wel de place to be dit weekend. De focus ligt op buitenleven en culinair met kookworkshops, stoere outdoor items en spullen voor in de tuin en in huis.

Bron: Facebook

Wat: KunstKermis
Waar: Mercatorplein, Amsterdam
Wanneer: 22 april t/m 2 mei
Waarom: Kunst en kermis, dat klinkt als een gouden combinatie, maar wat houdt het precies in? Op het plein staat vier gebouwtjes, gemaakt van bierkratten. Elk gebouw is een gallery met een eigen thema en in het midden is een klein pleintje gecreëerd voor buurtbewoners, die graag iets willen vertellen. Zo wordt kunst een beetje een attractie!

Meer kunst? Bezoek één van deze exposities.

Reageer op artikel:
5x Roomed’s leukste weekendtips
Sluiten