Renée Leeuw
Renée Leeuw Event 19 nov 2014

5x Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de vijf leukste evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Wat: Youtopia Arts Festival
Waar: Amsterdam
Wanneer: 21 t/m 23 november
Waarom: Tijdens het Youtopia Arts Festival wordt het Lloyd Hotel, een designhotel in Amsterdam, omgetoverd tot een creatief en cultureel centrum. Het hotel wordt gevuld met kunstexposities, live-muziek, dj’s en korte films. Kijk voor het programma en kaartverkoop op de event page op Facebook.

Wat: Le Guess Who?
Waar: Utrecht
Wanneer: 20 t/m 23 november
Waarom: Voor alle muziekliefhebbers is Utrecht de place to be de komende dagen. Op verschillende locaties verspreid door de stad treden nationale en internationale artiesten op. Kijk voor het uitgebreide programma, locaties en tickets op de website.

Wat: International Documentary Festival Amsterdam (IDFA)
Waar: Amsterdam
Wanneer: 19 t/m 30 november
Waarom: Tijdens IDFA worden ruim 250 creatieve documentaires getoond van nationale en internationale filmmakers. Om de keuze te vergemakkelijken, maakten wij alvast een selectie van must-see docu’s Benieuwd naar de rest van het aanbod? Het hele programma en kaartverkoop vind je hier.

Wat: Jonge Harten Theaterfestival
Waar: Groningen
Wanneer: 21 t/m 30 november
Waarom: Meer dan 25 theatervoorstellingen van nieuwe en jonge theatermakers uit binnen- en buitenland. Het centrale thema van het festival is ‘no filter’ en we kunnen een grote verscheidenheid van jong talent verwachten met spannende, creatieve en multimediale voorstellingen. Kijk voor kaartverkoop en het programma op de website.

Wat: Mega Vlooienmarkt
Waar: Maastricht
Wanneer: 22 & 23 november
Waarom: Lekker rondstruinen op markt en zoeken naar de leukste, meest unieke, tweedehands finds. Het hele weekend staat de Mega Vlooienmarkt met maar liefst 300 stands in Maastricht en ook leuk: parkeren is gratis! Kijk voor meer informatie op de website.

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
5x Roomed’s leukste weekendtips
Sluiten