admin
admin Spots 27 jun 2014

5x Roomed’s leukste weekendtips

Thank god it’s friday. Heb jij nog geen weekendplannen? Geen zorgen. Wij hebben vijf tips voor je om je van de bank af te houden. Van interessante en intrigerende (kunst)tentoonstellingen tot inspirerende woonbeurzen en vintage rommelmarkten.

Wat: ELLE Festival
Waar: Looiersgracht 60 en andere hotspots in Amsterdam
Wanneer: 27 t/m 29 juni
Waarom: Zusjes ELLE, ELLE Decoration en ELLE Eten slaan hun handen ineen voor het eerste echte ELLE Festival. Een interactief festival vol eten, mode en design, waarbij de Elle City Guide App jou de weg wijst naar de vele hotspots in en rond de grachtengordel van Amsterdam. Hier vind je acties, sales, kortingen, prijzen en nog veel meer. Looiersgracht 60 is deze dagen het decor van het ELLE-paviljoen, het hoofdkwartier van het festival. Hoogtepunt is daar dan ook een interactieve tentoonstelling van zien, proeven en beleven. En ben je nog niet om? Bij een ticket voor het festival krijg je een halfjaar abonnement op je telefoon of tablet op de drie magazines. Hup, naar die website.

Wat: Panda Interior
Waar: NICEMAKERS, Amsterdam
Wanneer: 28 t/m 29 juni
Waarom: Popup AND Awesome, dat is waar Panda voor staat. Dus geen grote pandaberenverkoop, maar sales uit samenwerkingen tussen winkels, merken en vintageverkopers. PandaSale biedt een leuke én goedkope manier voor kopers en verkopers en brengt deze samen. Bij NICEMAKERS op de Nieuwe Achtergracht is dit weekend een bijzondere en huiselijke setting gecreëerd, waar jij naar hartenlust unieke interieuritems kunt zoeken en scoren. Not only to buy, but to be inspired. Kijk voor meer informatie op Facebook.

Wat: De Zelfgemaakte Markt
Waar: Mariaplaats, Utrecht
Wanneer: 28 juni
Waarom: Je raadt het al, op deze markt is alles zelfgemaakt. Iedere zomer vindt maandelijks De Zelfgemaakte Markt plaats op de Mariaplaats in Utrecht. Dit keer met een licht roze tintje op dezelfde dag als Roze Zaterdag. En het is echt niet alleen maar geknutsel, je vindt er ook kunstenaars, designers en andere creatievelingen. Een vrijgevochten creatieve duizendpoot staat aan het roer van deze markt met als sleutelwoord: gezellig. Kijk voor meer informatie op de website.

Wat: Viva Las Vega’s
Waar: Old School, Amsterdam
Wanneer: 29 juni
Waarom: Eindelijk een keertje níet driekwart van het menu weg hoeven strepen bij het uitkiezen van een lekker hapje. Ondanks dat we ons steeds bewuster worden van wat we eten en bedrijven daar slim op inspelen door vegetarische maaltijden aan te bieden, is het grootste Vega-festival van Nederland toch wel het eetfeestje van het jaar voor de vegetariërs onder ons. Een dag vol lekker eten, workshops, muziek, films en meer. Laat je verrassen door de vleesloze wereld en laat zelfs de grootste carnivoren ontdekken dat je dat stuk koe echt wel een dagje kunt laten liggen om aan je trekken te komen. Kijk voor meer informatie op de website.

Wat: Voetbalwedstrijd Nederland – Mexico
Waar: Nederland
Wanneer: 29 juni
Waarom: We zijn door naar de achtste finales en dat moet gevierd worden! Dat kan thuis, in een café, of écht in thema op een speciale locatie met een tropisch Braziliaans tintje. We noemen de leukste opties: ultieme voetbalsfeer vind je tijdens het grootste WK-evenement van Nederland (het Museumplein in Amsterdam biedt plaats voor 180 duizend man) en bij de Kromhouthal in Amsterdam, die is omgetoverd tot de grootste Oranje huiskamer van het land. Het tropische voetbalsfeertje vind je op de stranden: Sol Beach Scheveningen is het Ipanema van Nederland, tegen de achtergrond van het Kurhaus waar VI Oranje zit, midden op de Veluwe is strand Copacabana te vinden en ook stadsstranden doen vrolijk mee met de oranjegekte.

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
5x Roomed’s leukste weekendtips
Sluiten