Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 6 jul 2016

5x Roomed’s leukste weekendtips

Wat gaat de week toch weer snel! Voor je het weet is het alweer vrijdagmiddag, hoogste tijd dus om alvast eens te kijken wat er allemaal te doen is dit weekend. Wij zetten de leukste weekendtips vol evenementen, beurzen, markten, festivals en tentoonstellingen op een rijtje zodat jij alvast je weekendplannen kan gaan maken.

Dus pak je agenda er maar bij en noteer!

Wat: Parade
Waar: Westbroekpark, Den Haag
Wanneer: 8 t/m 17 juli
Waarom: Meer dan honderd voorstellingen op één groot festival terrein. Je geniet hier van theater, dans, zang en komedie in een vrolijke festivalsfeer. De Parade reist het hele land door met haar podia, barretjes en eettentjes. Het programma voor jong en oud staat online, waar je alle info over de Parade in Den Haag kunt vinden. Kaartjes koop je ter plekke of een paar dagen van tevoren via de website.

Wat: Lepeltje Lepeltje
Waar: Ter Pelkwijkpark, Zwolle
Wanneer: Vrijdag 8 t/m zondag 10 juli
Waarom: Een reizend festival voor jong en oud. Op Lepeltje Lepeltje geniet je van lekkere gerechten en muziek van verschillende bandjes. Bovendien is de toegang helemaal gratis!

Bekijk ook onze city guide met de zeven leukste spots van Zwolle

Wat: Swan Market
Waar: Museumpark, Rotterdam
Wanneer: Zondag 10 juli
Waarom: De Swan Market is inmiddels een begrip. Hier struin je de kraampjes af voor vintage en nieuwe ontwerpen. Van kleding en sieraden tot interieur items en kunst. Er is eten, er is een bar en een photobooth. Toegang kost 2 euro. Onder de 18 en boven de 65 jaar mag je gratis naar binnen.

Wat: Festival TREK
Waar: Paleiskwartier, Den Bosch
Wanneer: 7 t/m 10 juli
Waarom: Omdat het dit weekend mooi weer wordt en eten in de buitenlucht het allerleukste is (oké, een luxe toko is ook niet verkeerd, maar you get the point). TREK reist het hele land door met foodtrucks en komende dagen staan de koks in Den Bosch. Daar zullen zij de lekkerste en meest uiteenlopende gerechten bereiden en kun je lekker neerstrijken op de picknicktafels voor de lekkere TREK, hah!

Wat: Sunday Market
Waar: Westergasfabriek, Amsterdam
Wanneer: Zondag 10 juli
Waarom: Deze zondag staat de Sunday Market in het teken van fashion. Waarom? Amsterdam Fashion Week begint weer en dat speelt zich altijd rond het Westergasterrein af. Naast mode vind je hier ook eten én kun je deelnemen aan verschillende workshops.

Heb jij nog een suggestie voor de weekendtips? Deel het met iedereen in een reactie onder dit artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5x Roomed’s leukste weekendtips
Sluiten