Renée Leeuw
Renée Leeuw Decoratie 26 feb 2015

5x must-haves voor de meest luie plantenverzorger

Ben jij zo iemand, die er zelfs in slaagt om een cactus dood te laten gaan? Dat is niks om je voor te schamen. We vergeten allemaal weleens wat en gelukkig zijn er heel handige en slimme mensen, die weer heel handige en slimme dingen bedenken, waardoor ons leven met planten weer een stuk gemakkelijker wordt.

Dus als zelfs deze tips voor het verzorgen van planten jou niet kunnen helpen, check dan hieronder de must-haves voor de meest luie plantenverzorger.

1. Waterworks

De naam zegt het al: water werkt. Maar natuurlijk moet je een plant niet laten verdrinken en daar zorgt dit handige glazen bolletje voor. Het is namelijk zo ontworpen dat precies de juiste dosering water wordt afgegeven, heel gelijkmatig. Je koopt ‘m hier voor €35,-

2. Regenwolkjes

Net als de glazen bol geeft ook dit schattige wolkje heel gelijkmatig je plant te drinken.

3. Ondersteboven

Hangende planten zijn helemaal hot, maar ook die moeten af en toe wat water krijgen natuurlijk. Dit zijn weer super handige potten, waarbij dat allemaal vanzelf gaat. Je koopt ze vanaf €11,95.

4. Slimme kast

Je zou het niet zeggen, maar deze kast is voorzien van een super slim irrigatiesysteem voor planten. Naast je groentjes kun je de kast natuurlijk ook gebruiken voor andere decoraties en/of als roomdivider. De kast is een Nederlands ontwerp en je vindt de verkoopinfo hier.

5. Goed nep

Ben je vaak langere tijd van huis, maar vind je het wel zo fijn om verwelkomt te worden met een groen huis? Dan zijn er natuurlijk nog altijd een heleboel kunstbloemen. Hier vind je een aantal neppe, die haast niet te onderscheiden zijn van echte bloemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5x must-haves voor de meest luie plantenverzorger
Sluiten