Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Tips 23 juli 2015

7x kunstige kabels in het interieur die níet weggewerkt zijn

Bedrading en kabels, het blijft altijd een lastige kwestie in je interieur. Losliggende kabels staan rommelig, er blijft veel stof achter hangen en als je een kat hebt, heb je vast al wel gemerkt dat ‘ie het fantastisch vindt om er mee te spelen. Wegwerken hoeft helemaal niet! Een mooie kabel kan juist een goede toevoeging aan je interieur zijn.

Wij geven je zeven voorbeelden van kabels in het interieur, die juist níet weggewerkt zijn met daarbij tips hoe je het zelf thuis kan namaken.

Bron: Homedit

1.

Hoe cool is dit? Van de kabel is een mooie skyline gemaakt. Hoe je dit voor elkaar krijgt? Bedenk wat voor vorm je wilt hebben en sla dan kleine (kabel)spijkertjes in de muur waar je de kabels omheen spant.

Bron: Homedit

2.

Heb je een mooie gekleurde lamp? Pas de kabel daar dan ook op aan, want van zo’n saaie witte wordt die ene mooie lamp nooit een echte eyecatcher. Het feloranje steekt mooi af bij de donkergrijze muur.

Bron: Dwell

3.

Schroef houten knoppen in de muur en drapeer hier de kabels speels overheen en tussendoor.

4.

Je kunt de kabels ook versieren met washi tape, grote houten kralen of tubes van stof. In dit artikel geven we je nog meer voorbeelden hoe je je saaie draden een make-over kunt geven!

Bron: Pinterat

5.

Buitenverlichting zie je steeds vaker voorbij komen ín huis. Deze lichtslang is opgeknoopt aan een stel mooie koorden. Sla over de lengte van je eettafel wat haakjes in het plafond en hang hier lange koorden aan. De koorden strik je vervolgens om de lichtslang heen en klaar is je DIY-lamp!

>> Voor zwoele zomeravonden: de mooiste buitenverlichting

Bron: Skonahem

6.

Vind je het voorbeeld van de buitenverlichting mooi, maar is het ophangsysteem jou wat te rommelig? Een buis aan het plafond is de oplossing!

7.

Ook mooi: kabels die vanuit één stroompunt naar verschillende plekken op het plafond gaan. Het speelse effect vergroot je door verschillende lampen met elkaar te combineren.

Vind jij die rondslingerende draden maar niks? In dit artikel laten we de meest creatieve manieren zien om je elektriciteitsdraden te verstoppen.

Reageer op artikel:
7x kunstige kabels in het interieur die níet weggewerkt zijn
Sluiten