Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 19 sep 2016

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Aan inspiratie natuurlijk nooit genoeg in je Instagram feed! Elke twee weken zetten we weer een paar must-follows voor je op een rijtje. En we kunnen je nu alvast meegeven dat er deze week weer een paar te gekke accounts bij zitten, die absoluut niet mogen ontbreken in jouw volglijst.

Check hier de vijf leukste Instagram accounts van vorige keer voor nog meer inspiratie.

Nordic Details I @nordic_details
Nordic Details is een Instagram account dat je moet volgen voor de details. Jep, it’s in a name! Verschillende soorten foto’s passeren de revue. Van kleine delen van een kamer tot een stylish hoekje van het huis en je raadt het al: de mooiste woondetails!

Moos Styling I @moosstyling
De eigenaar van dit Instagram account is een interieur- en verkoopstyliste uit Zuid-Holland. Dit wetende kun je ook eigenlijk niets anders verwachten dan een pagina vol prachtige beelden. Op het account wordt dagelijks inspiratie gedeeld, maar krijg je ook een kijkje in het huis van de styliste.

BOXWORX I @boxworkx_nl
Op dit account vind je van alles: interieur inspiratie, details, woon accessoires maar vooral véél hout! Alles wat je ziet is gemaakt van natuurlijke materialen met de hand.

Foreign Rooftops I @foreignrooftops
Dat reizen goed is voor je inspiratie leerde de Roomed redactie vorige maand al. Dit account bewijst dat nog maar eens een keer. Verwacht prachtige foto’s van verschillende stijlen uit alle uithoeken van de wereld.

Dutch Livings I @dutchlivings
Soms kom je een Instagram account tegen dat ‘gewoon’ simpelweg geweldig is. Dit is zo’n account. Geen fratsen, geen ultra gekke dingen en niet speciaal ergens op gespecialiseerd. Gewoon, de mooiste foto’s van de gaafste huizen. All time inspiration dus!

Over twee weken zetten we weer vijf Instagram accounts op een rijtje. Volg daarnaast Roomed op Instagram voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten