Joëlle Kraaij
Joëlle Kraaij Wooninspiratie 12 december 2016

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij zijn altijd op zoek naar inspiratie voor de nieuwste trends, tofste huizen en mooiste stijlen. Instagram is daar dé perfecte tool voor! Urenlang kunnen we er zoet mee zijn, scrollend door onze feed op zoek naar de mooiste Instagram accounts. Graag steken we je aan met ons Instagram-virus door elke twee weken de leukste accounts voor je op een rijtje te zetten.

Het perfecte plaatje delen

Heb jij de vijf accounts van de vorige keer gemist? Hier kun je ze nog even bekijken!


Kaktus København | @kaktus_kbh
Onlangs vertelden we je al over deze onwijs leuke concept store vol met cactussen en vetplanten. Maar ook het Instagram account van deze winkel is een bezoekje waard. Dagelijks delen de eigenaren de mooiste kiekjes uit de winkel voor veel inspiratie!


Margo Hupert | @margo.hupert.art
Ook het account van Margo Hupert staat vol met planten. Niet alleen echte planten, maar ook mooie illustraties. Margo is namelijk illustrator en designer van beroep en combineert dit met haar liefde voor de natuur. Ben je helemaal gek van haar illustraties? Dan kun je ze hier kopen!


Katerina Paskova | @bykoczanska
Dit account is van een interieur styliste en dat zie je dan ook aan de prachtige interieurs die ze deelt met haar volgers. Lichte kleuren en een Scandinavische stijl zijn typerend voor haar account. Kijk ook eens op haar blog waar ze de mooiste beelden deelt.


Maren Baxter | @marenbaxter
Maren is een grafisch designer, illustrator én blogger. Dagelijks deelt ze mooie beelden van haar knusse huis en andere inspirerende plekken. Je ziet op haar account vooral veel zwart-wit interieurs die tóch heel gezellig en sfeervol zijn!


Siri Roozen | @roozen.abode
Siri Roozen is eigenlijk kapster van beroep, maar dat ze op het gebied van interieur ook veel verstand heeft laat ze zien op haar Instagram account. Haar huis heeft een duidelijke bohemian stijl met de macramé hangers en kleurrijke prints. De foto’s op haar account zorgen voor veel inspiratie!

Over twee weken zetten we weer vijf prachtige Instagram accounts op een rijtje. Kun je niet wachten? Volg dan Roomed op Instagram voor je dagelijkse dosis inspiratie!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten