5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons vervolgens weer inspireert om zelf aan de slag te gaan. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus door onze vijf favoriete Instagram accounts van dit moment met je te delen.

Benieuwd naar onze favoriete accounts van vorige week? Bekijk het artikel hier!

Lotte Wullems | @lottewullems
We beginnen onze round up dit keer met een nieuw lid van de Roomed redactie! En aan haar Instagram account te zien zit het met gevoel voor stijl wel goed… Wij zijn vooral helemaal weg van haar onwijs leuke stippel plantje (de Begonia Maculata) die ze haalde bij Wildernis. Welkom Lotte!

Brutal Architecture | @brutal_architecture
De allermooiste architectuur van over de hele wereld vind je verzameld op deze pagina. Je zult verstelt staan van hóé mooi gebouwen er van buiten uit kunnen zien. Must follow voor de architectuur liefhebber!

>> Best of 2016: de mooiste architectuur

Henrik Nero | @henriknero
Dit Instagram account wordt beheerd door een makelaarsfotograaf in Stockholm. En dat ziet er inderdaad precies zo uit als je zou verwachten: een prachtige feed vol met de allermooiste jaloersmakende Scandinavische interieurs.

Maaike Koster | @mydeernl
Dit Instagram account combineert onze twee favoriete elementen: planten en kunst. Zo vind je er bijvoorbeeld een geschilderde pannenkoekenplant, verschillende palmbladeren, maar ook leuke quotes. Tip: neem ook vooral een kijkje in de webshop!

Eames Office | @eamesoffice
Het Instagram account van onze favoriete ontwerpers zijn natúúrlijk een druk op de follow-knop waard. Deze pagina biedt een kijkje achter de schermen bij de makers van onze favoriete designer meubels zoals de Eames Lounge Chair en de DSW chair van Eames.

Over twee weken zetten we weer vijf nieuwe Instagram accounts voor je op een rijtje. Kun je niet wachten? Volg dan voor nog meer dagelijkse inspiratie Roomed op Instagram!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten