Lotte Wullems
Lotte Wullems Uncategorized 3 apr 2017

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons vervolgens weer inspireert om zelf aan de slag te gaan. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus door onze vijf favoriete Instagram accounts van dit moment met je te delen.

Is jouw Instagram-verslaving nog niet getemperd? Bekijk dan onze favoriete accounts van de vorige keer.

Bron: Instagram

Davina | @heydavina
Deze New Yorkse dame maakt fijne plaatjes van heerlijke eettaferelen en de leukste cafeetjes in the Big Apple. Van de mooiste gevels tot de meest inspirerende interieurs. Kortom: krachtige foto’s met heldere kleuren om bij weg te dromen.

Bron: Eskimo

Nico | @eskimo
Romantische steegjes zijn niet alleen te vinden in landen als Italië en Portugal. Maar Nico laat ook de romantische kant van ons buurland Duitsland zien en legt hier de meest pittoreske plaatjes vast. Wij hadden in ieder geval geen idee dat Bremen zo mooi is!

Sonali Ghosh | @sugaretal
Sonali – aka Sugar et al – weet hoe ze jou moet laten watertanden. Deze food styliste maakt plaatjes om je vingers bij af te likken. Van de meest stijlvolle taartjes tot creatieve ijsjes. Als jij graag foto’s van je eten maakt, kun je van Sonali nog zeker wat leren!

Kwiaciarnia Kwiaty&Miut | @kwiatyimiut
Hoe je het uitspreekt? Geen idee! Maar de taal van bloemen is gelukkig universeel! Deze Poolse bloemist maakt prachtige boeketten, waar je zeker inspiratie uit kan halen voor jouw eigen lentebos.

Margo Hupert | @margo.hupert.art
Botanische prints zijn wij hier bij Roomed dol op! Het werk (en het stijlvolle interieur) van Margo laat ons hart dan ook een stukje sneller kloppen. Neem daarom ook zeker eens een kijkje in haar webshop. Oh, en als je van katten houdt, dan kun je dit account ook vast waarderen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten