Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 6 mrt 2017

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons vervolgens weer inspireert om zelf aan de slag te gaan. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus door onze vijf favoriete Instagram accounts van dit moment met je te delen.

Benieuwd naar onze favoriete accounts van vorige keer? Bekijk het artikel hier!

Melissa Male | @melissamale
Een flatlay van een kop cappuccino met de perfecte latte art – we blijven er een zwak voor hebben. Zo ook Melissa Male, die op haar Instagram account menig koffiemomentjes op de gevoelige plaat legt. Afgewisseld met foto’s van urban New York en sfeervolle lunchtentjes.

Jessica Nickerson | @househomemade
Jessica houdt van DIY’s, het afstruinen van rommelmarkten en haar huis budgetproof restylen. Mooi, wij ook. Haar feed staat boordevol leuke projectjes die ze in haar eigen interieur heeft toegepast en ook door haar blog raken wij geïnspireerd.

Esther Clark | @estherclarkco
Esther Clark is illustrator en maakt romantische, botanische tekeningen met bijbehorende, sierlijke kalligrafie. Haar account is dan ook gevuld met lieflijke taferelen én special guest: haar Vlaamse Reus. Haar mooie prints shop je hier. Perfect om in te lijsten of cadeau te doen.

Bron: Odile

Odile | @odilepp
Dol op Scandinavisch design, minimalisme en slow living? Dan ben je dol op Odile. Dit heerlijke account ziet er esthetisch uit en laat je een stapje terug doen in je drukke bestaan.

Maartje | @bartsboekje
Op zoek naar een hotspot? Houd dan Barts boekje in de gaten. Maartje a.k.a. Bart verzamelt dagelijks tips voor de nieuwste leukste plekjes en onvolprezen golden oldies. Check ook zeker even haar site.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten