Lotte Wullems
Lotte Wullems Uncategorized 23 jan 2017

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons vervolgens weer inspireert om zelf aan de slag te gaan. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus door onze vijf favoriete Instagram accounts van dit moment met je te delen.

Benieuwd naar onze favoriete accounts van vorige week? Bekijk het artikel hier!

Juliet Gisele | @julietgisele
Wij zijn dol op flatlays; het stylish neerleggen van objecten en deze van bovenaf fotograferen. De Australische Juliet Gisele heeft de kunst aardig in de vingers en maakt de meest prachtige, romantische creaties. Verwacht veel wittinten, pioenrozen en elegante klasse.

Posie | @pocketful.of.posie
Dol op de minimalistische stijl? Dan spreekt het account van Posie je zeker aan. Simplistische vloeren, dampende kopjes cappuccino en inspirerende outfitdetails. Een monochroom palet waardoor je je liefde voor kleur spontaan vergeet.

Bea Lubas | @bealubas
Had je nog geen trek? Dan heb je dat zeker na het zien van het Instagram account van Bea Lubas. Deze foodstylist en fotograaf laat buik spontaan knorren. De ene foto is nog appetijtelijker dan de ander en elk gerecht is perfect gestyled. Want het oog wil ook wat.. Zin om je kookschort aan te trekken? Kijk dan op haar blog voor de recepten.

Elisabeth | @elis.abeth
Deze Nederlandse vintagelover wakkert ook onze liefde voor botanische print, retro vazen en kitsch servies aan. Elisabeth inspireert je met foto’s van haar stijlvolle interieur en jaloersmakende plantencollectie. Na het zien van dit account, heb je ongetwijfeld zin om naar die tweedehandszaak op de hoek te gaan.

Janice Okes | @batpudding
Grafisch en media design student Janice Okes neemt je mee naar de leukste koffiezaakjes en restaurants in Londen. Scroll zeker eens door dit account als je een tripje naar de Engelse hoofdstad hebt gepland. Zo niet? Dan wil je na je scrollsessie sowieso gaan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten