5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij zijn altijd op zoek naar inspiratie over de nieuwste trends, tofste huizen en mooiste stijlen. Instagram is daar dé perfecte tool voor! Urenlang kunnen we er zoet mee zijn, scrollend door onze feed op zoek naar de mooiste Instagram accounts. Graag steken we je aan met ons Insagram-virus door elke twee weken de leukste accounts voor je op een rijtje te zetten. Read on!

Benieuwd naar de Instagram toppers van onze vorige inspiratie-boost? Hier vind je ze terug!

De perfecte Instagram-post plaatsen

Brigitte | @vinnikleuk
Wij hebben al een keertje binnen mogen spieken in het bohemian huis van Brigitte (de foto’s daarvan vind je hier), maar als je écht up to date wil blijven van dit mooie huis moet je zeker dit Instagram account volgen! En naast een kijkje in het huis krijg je er natuurlijk ook nog gewoon een fijne lading inspiratie bij en dat is natuurlijk altijd goed.

Scandinavian Colour + Design | @designstuff_group
Dit is weer zo’n mooie webshop met een misschien wel nóg mooier Instagram account. Designstuff is een online shop, waarbij de focus ligt op de Scandinavische stijl. Hun doel is het bundelen van interieur, creativiteit en vakmanschap. Een hele mond vol; maar niets te veel gezegd als je naar de prachtige kiekjes op hun instagram account kijkt!

Riikka Kantinkoski | @weekdaycarnival
Wij zijn helemaal weg van dit Instagram account! Het allereerste waar ons oog op viel is het prachtige koffietafelboek ‘Green Home Book’. Een boek met zo’n kaft wil toch iedereen op de salontafel hebben liggen? Niet alleen het Instagram account is trouwens een bezoekje waard, maar neem zeker ook een kijkje op het bijbehorende blog vol met waanzinnig mooie foto’s.

Krista Keltanen | @krista_keltanen
Deze dame is fotografe en dat zie je direct terug in haar Instagram grid. Verwacht de mooiste kiekjes van onder andere gave interieurs, mooi gedekte tafels, stillevens en hier en daar een losse fladder. Ook zij heeft een blog, die je hier kunt bekijken.

YOTH | @yothenyothinterieur
YOTH is een concept store met twee winkels in Den Bosch: een kledingwinkel en een interieurwinkel. Op hun Instagram krijg je meteen de sfeer mee waar YOTH voor staat: je ziet er foto’s van mooie interieurs, leuke hoekjes in de winkel en verschillende shots van andere mooie items. Dit account is een keertje iets anders dan anders: geen lichte witte interieurs, maar donkere mysterieuze grijstinten!

Over twee weken zetten we weer vijf Instagram accounts voor je op een rij. Volg jij Roomed trouwens al op Instagram?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten