5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Bekijk hier de round-up van vorige week!

Urenlang Instagrammen

Marja Wickman | @mustaovi
De dame achter dit account heeft een eigen blog over interieur en deelt via Instagram prachtige plaatjes. Verwacht de mooiste foto’s van een vaak wit, clean interieur, met hier en daar een spatje groen door de toevoeging van planten.

The doors of New York | @thedoorsofnewyork
Je bent een designer in New York en volledig geïnspireerd door de bijzondere architectuur in de stad. En dan vooral de deuren! Wat doe je dan? Juist, een Instagram account beginnen met de mooiste voordeuren die je tegenkomt. Het resultaat daarvan is schitterend: must follow!

>> De mooiste deuren en ramen door fotograaf André Gonçalves

Interior Hints | @interiorhints
Dit account is simpelweg onmisbaar voor een timeline vol interieur inspiratie! Interior Hints is niet gericht op één bepaalde invalshoek. Verwacht simpelweg verschillende stijlen, leuke random inspiration en veel totaalshots van fijne ruimtes.

Ohh Deer | @ohhdeer
Volg dit account voor een dosis frisse vrolijkheid in in je Instagram feed. Het account deelt dagelijks vrolijke illustraties en leuke woonaccessoires. En het mooie aan dit alles: je kunt alle items die je spot op hun Instagram via de link in hun bio bestellen!

Croft House of LA | @crofthouseofla
Croft House is een winkel in LA waar ze prachtige spullen verkopen, maar helaas allemaal met een flink prijskaartje… Maar dat betekent niet dat we niet mogen dromen toch? En dat we ons niet schaamteloos kunnen vergapen aan al die mooie foto’s die ze delen op hun Instagram pagina? Inspiratie is immers gratis en op dit account vind je daar genoeg van!

Over twee weken zetten we weer vijf Instagram accounts op een rijtje! Kun je niet wachten? Volg voor meer dagelijkse inspiratie Roomed op Instagram!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten