Maartje Wieling
Maartje Wieling Tips oktober 31, 2016

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Nu we het toch over Instagram hebben; ben jij ook altijd druk aan het fotograferen als je in een leuk cafeetje zit? Wij hebben de leukste Instagram-waardige cafés voor je op een rijtje gezet. Bekijk hier het lijstje van Renée en hier die van Maartje.

Dan nu de round up met onze favoriete Instagram accounts van deze week!

Janne Iversen | @mittlillehjerte
De Noorse Janne Iversen heeft een eigen interieur blog, en op haar Instagram account deelt ze dagelijks inspiratie. Ze houd van alles wat zwart-wit is, zoals je ziet aan de prachtige foto’s op het account.

NOOKS | @hellonooks
Dit vrolijke en kleurrijke account is een erg fijne toevoeging aan je Instagram tijdlijn. Dit profiel is precies het omgekeerde van het vorige account. Alles heeft een vrolijk kleurtje en wordt met elkaar gemixt. Handig voor als jij nog wel een lesje kleur kiezen en mixen kunt gebruiken!

Ditte Sørensen | @ditteliitbumbum
Wij zijn stiekem verliefd op alles wat er in het huis van Ditte Sørensen staat! De mooiste items zijn in verschillende diepe kleuren met elkaar gecombineerd. En niet alleen ons interieur-hart wordt hebberig van dit account, maar door al het lekkers dat met het interieur mee wordt gefotografeerd krijgen we ook altijd meteen spontaan honger…

Loose Leaf | @looseleaf__
Never enough plants in your timeline! Dit is weer een heerlijk account dat je elke dag inspireert met een dosis groen. Opgelet: deze Instagrammer heeft onlangs ook een gaaf koffietafelboek op de markt gebracht, meer informatie daarover vind je ook op het account.

Twinterior | @twinterior
Dit account wordt beheerd door een bloggers duo, een tweeling nog wel. Samen delen ze hun passie voor interieur en woonstyling op hun Instagram account door middel van de mooiste foto’s van verschillende gave ruimtes. Meestal een totaalbeeld van een kamer, maar soms wordt er ook dieper ingegaan op details.


Over twee weken zetten we weer vijf Instagram accounts op een rijtje! Bekijk voor meer Instagram inspiratie ook de round up van vorige week en volg Roomed op Instagram voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten