Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Wooninspiratie oktober 17, 2016

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Aan inspiratie natuurlijk nooit genoeg in je Instagram feed! Elke twee weken zetten we weer een paar must-follows voor je op een rijtje. En we kunnen je nu alvast meegeven dat er deze week weer een paar te gekke accounts bij zitten, die absoluut niet mogen ontbreken in jouw volglijst.

Benieuwd naar onze favo Instagram accounts van vorige keer? Check dan dit artikel!

Bodil Jane | @bodiljane
Deze Amsterdamse timmert hard aan de weg met haar te gekke illustraties. Bodil Jane illustreert alles wat met lifestyle te maken heeft. Denk aan interieurs, mode, mensen, planten en eten. Met opdrachtgevers als Flow Magazine, Love Stories Intimates en Elle Eten is de kans groot dat je haar illustraties al eens hebt gezien. Via Instagram blijven we op de hoogte van haar nieuwe creaties en geeft ze ons een kijkje achter de schermen in haar studio.

Jaimy | @jaimyinterieur
Over dit account kunnen we kort en bondig blijven. Interieurstyliste en blogger Jaimy heeft een heerlijk huis met een nog veel fijner interieur. Wij zijn ook fan van de twee Sphynx katten en konijn HipHop die zo af en toe de show stelen!

Will Taylor | @brightbazaar
Van dit account worden wij helemaal vrolijk. Auteur slash creative slash influencer slash blogger – serieus, wat kan deze man niet? – Will Taylor maakt de mooiste en meest kleurrijke foto’s. Architectuur, vloeren, te gekke restaurants of gewoon kleurige details die hij tegenkomt op straat. Daarnaast ziet hij er zelf ook best goed uit (niet onbelangrijk).

Hunting For George | @huntingforgeorge
Hunting For George is de interieurwinkel van de zusjes Lucy en Jo. Hun showroom in Melbourne heeft de looks van een stylish huis waar je veel inspiratie uit kunt halen. Australië is voor ons wat ver weg, maar gelukkig kunnen wij via Instagram ook genieten van goed gestylede hoekjes, fijne meubels en mooie objecten!

Kittyn | @lady_kitty_kitster
Deze dame heeft het huis uit onze dromen. Kitty en haar man kochten een huisje uit 1907, dat ze helemaal zelf verbouwden. Nu heeft het huisje een unieke look met veel vintage deuren, een prachtige betonnen vloer, héél veel planten en een te gekke industriële keuken.

Over twee weken hebben we weer een nieuwe round-up voor je. Laat je in de tussentijd inspireren door ons Instagram account, onze Pinterest boards en schrijf je hieronder in voor de Roomed update in je mailbox!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten