5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Aan inspiratie natuurlijk nooit genoeg in je Instagram feed! Elke twee weken zetten we weer een paar must-follows voor je op een rijtje. En we kunnen je nu alvast meegeven dat er deze week weer een paar te gekke accounts bij zitten, die absoluut niet mogen ontbreken in jouw volglijst.

Benieuwd naar meer favo Instagram accounts? Check dan hier ons vorige lijstje.


Sara | @the_forestfern
Sara is eigenaresse van de shop The Forest Fern. Ze maakt prachtige macramé plantenhangers en wanddecoratie. Via haar Instagram account geeft ze ons een kijkje in haar interieur, waar natuurlijk genoeg macramé te vinden is. Na het zien van haar Instagram account willen we zelf meteen aan de slag!

>> Hey Macramé!


Lieke Pijnappels | @littlewanderbook
Op haar Instagram account bundelt globetrotter Lieke alleen maar moois: prachtige vakantiebestemmingen, mooie winkels, lekker eten en architectuur. Voor haar blog Little Wanderbook reist ze de hele wereld over en wanneer ze thuis is, maakt ze prachtige foto’s van Amsterdam.


Lauren Hom | @homsweethom
Lauren is de koningin in het land der Handschriften. Al haar lettering kun je zo in een lijstje stoppen en een mooi plekje geven in je interieur. Ze heeft Californië en later ook Brooklyn verlaten om de wereld rond te reizen en veel plekken te voorzien van haar kunst. Daarnaast is ze ook het geniale brein achter Daily Dishonesty. Wij zijn fan!


Consort Design | @consortdesign
Consort is een winkel in Los Angeles, opgericht door Mat Sanders en Brandon Quattrone. De fantastische items kunnen we helaas niet bestellen, maar we kunnen natuurlijk wel onze inspiratie halen uit het prachtige Instagram grid! Kleurig design, mooie objecten en goed gestylede hoekjes: deze mannen weten precies waar ze mee bezig zijn.


Molly Madfis | @almostmakesperfect
Een goede dosis lichte, natuurlijk kleuren in je Instagram grid is nooit weg. Gewoon, om de boel even in balans te brengen. Dan ben je bij Molly aan het goede adres. Op haar blog kun je terecht voor bijzondere DIY’s, en via Instagram geeft ze ons een kijkje in haar leven.

Over twee weken schotelen we je weer een nieuwe round-up voor. Laat je in de tussentijd inspireren door ons Instagram account, onze Pinterest boards en schrijf je hieronder in voor de Roomed update in je mailbox!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten