Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 5 september 2016

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij zijn altijd op zoek naar inspiratie over de nieuwste trends, tofste huizen en mooiste stijlen. En de perfecte tool daarvoor is toch wel Instagram. Urenlang kunnen we er zoet mee zijn, scrollend door onze feed. Graag steken we je aan met ons Instagram-virus door elke twee weken de leukste accounts voor je op een rijtje te zetten. Read on!

Benieuwd naar de Instagram toppers van onze vorige inspiratie-boost? Hier vind je ze terug!

Erin Benzakein I @floretflower
Het leven gaat niet altijd over rozen… Of toch wel? Deze bloemiste heeft het namelijk prima voor elkaar. Ze showt je elke dag verschillende kiekjes van haar kleurrijke leven tussen de bloemen. Naast haar werk als bloemiste is ze ook fotografe, schrijfster en moeder.

&stijl I @enstijl
Komen deze interieurbeelden je bekend voor? Dat zou heel goed kunnen, aangezien wij eerder een kijkje namen bij Sanne thuis. Het geval is dat Sanne haar huis constant omgooit en het ziet er dus ondertussen alweer heel anders uit! Volg haar op Instagram voor een dagelijkse update in Scandinavische sferen!

Teresa I @teresacfreitas
Al eerder schreven we een artikel over Teresa Freitas toen zij vier nieuwe gave kleuren aan de kleurenwaaier van Pantone toevoegde. En kleur is precies wat je ook kunt verwachten op dit Instagram account. Elke foto is een feestje om naar te kijken door de vele felle tinten. We like!

Jenny Jhalmar I @frustilista
Deze fashion en interieur styliste deelt haar dagelijkse inspiratie maar al te graag op haar Instagram account. Mooie foto’s worden afgewisseld met hier en daar een speelse quote. Ondanks dat er veel dezelfde kleuren worden gebruikt in haar foto’s, is elke foto weer anders en zul je niet gauw verveeld raken van dit account!

The Future Kept I @thefuturekept
Dit Instagram account is naar eigen zeggen altijd op zoek naar inspirerende meubels en items gemaakt of bedacht door onafhankelijke designers. De slogan van The Future Kept luidt: Buy Less, Buy Better. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Over twee weken zetten we weer vijf Instagram accounts op een rijtje. En als laatst willen we je vragen of je Roomed al volgt op Instagram!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten