Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 22 augustus 2016

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij zijn verslaafd aan Instagram! Urenlang scrollen door je timeline terwijl je eigenlijk moet werken, studeren of slapen; we doen het allemaal. Er komt gewoon nóóit een eind aan al die talloze inspirerende en creatieve accounts op social media. En dat is maar goed ook, want wij zijn nog lang niet uit gescrold! Deze week zetten we voor jou weer vijf nieuwe inspirerende Instagram accounts op een rijtje die je echt niet wilt missen in je timeline.

Benieuwd naar onze toppers van vorige week? Check ze hier.

The Secret Souk I @thesecretsouk
Ware treasure hunters, dat zijn de eigenaren van het Instagram account The Secret Souk! De mooiste, soms antieken, producten uit Marokko verschijnen op prachtige foto’s. Denk aan mooie stoffen en fijne materialen met Marokkaanse invloeden.

Frisze Blik I @frisze_blik
Dit instagram account geeft je een kijkje in een mooi Scandinavisch ingericht huis met veel licht. Je zou denken dat de beelden van het huis op den duur wel gaan vervelen, maar dit Instagram account bewijst het tegendeel. Elke hoek wordt benut en elke week wordt er wel iets in het interieur veranderd. Genoeg nieuwe items om inspiratie uit te halen!

Interior Milk I @interiormilk
Dit instagram account is een ware musthave in je timeline! Elke dag wordt je meerdere malen geïnspireerd door gave binnenkijkers in verschillende stijlen. Perfect om inspiratie uit te halen als je een erg uiteenlopende smaak hebt.

Vosgeparis I @vosgesparis
De naam doet wellicht anders vermoeden, maar deze Interieur en Lifestyle blogger komt uit ons eigen Amsterdam. We volgen haar blog al jaren en het is zeker de moeite waard om eens te bekijken, maar ook op haar Instagram account deelt ze veel moois. Dit zijn vooral opvallende items, in minimalistische stijl.

The Beach People I @thebeachpeople
Vera tipte laatst al een item van the Beach People en toen waren wij al direct fan! Rieten strandhoeden, palmbomen en mooie lichte kleedjes op het strand; dit account zorgt dat de zomer goed vertegenwoordigd wordt in je Instagram feed. Verwacht luxe seaside essentials, alles in een frisse zomerse stijl.

Over twee weken zetten we weer vijf Instagram accounts op een rijtje. Volg ook Roomed op Instagram voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten