Renée Leeuw
Renée Leeuw Tips 8 augustus 2016

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Elke twee weken geven we jou een update met onze favoriete Instagram accounts. Benieuwd naar onze aanraders van vorige keer? Check ze hier!

Alicia & Adam Rico | @bowsandarrowsflowers
Bows + Arrows is het bedrijf van Alicia en Adam Rico. Zij verzorgen de aankleding van events met bloemen en doen daar veelvuldig verslag van op hun Instagram account. Dat betekent een flinke dosis bloemige inspiratie. Echt de mooiste creaties passeren de revue!

James Curran | @slimjimstudios
Deze Londense designer vrolijkt je feed pas echt op! James Curran maakt te gekke animaties en GIF’jes: kleurrijk en uniek. Gewoon leuk en vermakelijk om langs te scrollen.

Uniqfind | @uniqfind
Eigenlijk is dit een webshop, waar je mooie covers voor je laptop op iPhone kunt kopen. Denk aan covers met marmerprint bijvoorbeeld. Maar het Instagram account van deze shop is net iets meer dan dat. Je vindt hier fijne inspiratiebeelden met een zomerse vibe. Precies waar wij blij van worden!

Theo-Bert Pot | @theobert_pot
Deze Instagrammer volgen we al een tijdje en verdient dus ook absoluut een plekje in de Insta-toppers. Theo-Bert is een echte verzamelaar en designliefhebber en dat zie je dan ook duidelijk op zijn Instagram account. Hier plaatst hij dagelijks jaloersmakende foto’s van zijn huis en hij inspireert ons vooral om meer kleur toe te voegen.

Bellyni | @bellyni
Over deze Instagrammer weten we eigenlijk vrij weinig, maar dat ze gevoel heeft voor stijl is wel duidelijk. Bovendien heeft deze dame een grote liefde voor planten en daar houden wij dan ook weer van. Dit is dan ook typisch een van die Instagram accounts die je afstruint voor een dosis groene inspiratie!

Over twee weken zetten we weer vijf Instagram accounts op een rijtje. Volg ook Roomed op Instagram voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten