Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Tips 11 juli 2016

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Elke twee weken geven we jou een update met onze favoriete Instagram accounts. Benieuwd naar de accounts van vorige keer? Check dan dit artikel.

Daniel Arsham | @danielarsham
Kunstenaar Daniel Arsham timmert behoorlijk aan de weg. Het is dan ook niet voor niks dat Pharrell Williams, Usher en Hedi Slimane tot zijn vaste fanbase (en opdrachtgevers) behoren. Zijn mysterieuze kunstwerken van betonnen ‘lichaamsdelen’ gaan de hele wereld over. Zijn nieuwe serie bestaat uit prachtige, gedetailleerde maanlandschappen, die hij maakt met een doodnormale stift. Alsof dit alles nog niet genoeg is, heeft Daniel een fijn fotografisch oog, wat resulteert in een heerlijk Instagram grid.

Margot | @meandmany
Amsterdam door de ogen (eh, camera?) van content creator Margot! En gelukkig neemt ze die camera ook mee tijdens al haar reizen. Verwacht een heleboel jaloersmakende interieurs, lekker eten, grachtenpanden en bloemen.

Basquiat Art | @basquiatart
Op dit account vindt je alles omtrent kunstenaar Jean-Michel Basquiat. Oude foto’s, kunstwerken, fan art en regrams uit musea. Do we need to say more?

Ann Elin Sørøy | @idylloghim
Ann Elin is interieurstyliste én heeft haar eigen blog. Met haar blog onderscheidt ze zich van een heleboel andere interieurbloggers. Op Idyll Og Him ben je aan het goede adres voor stylingtips en inspiratie en hiervoor gebruikt Ann Elin enkel eigen beeld. Dat levert een mooie website en een fijn Instagram account op met mooie foto’s. De Scandinavische stijl op z’n best!

Linda | @liveloudgirl
Linda is een Dubai based Dutchie. Ze woont in een prachtig huis en heeft haar eigen blog. Via haar Instagram grid geeft ze ons een kijkje in haar leven en haar huis en neemt ze ons ook nog eens mee tijdens haar reizen naar zonnige oorden. What’s not to like? En niet geheel onbelangrijk: haar zoontjes zijn té leuk!

Wil je jouw Instagram account populairder maken? Check dan deze vier tips!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten