Geert Remmelink
Geert Remmelink Tips 27 juni 2016

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Elke twee weken geven we jou een update met onze favoriete Instagram accounts. Benieuwd waar we eerder heel enthousiast over waren? Check dan onze round-up van vorige keer!

Jeroen Logtenberg | @jeroenlogtenberg
Met een strak wit interieur liggen de prachtige plaatjes bij Jeroen voor het oprapen. En dus geeft hij regelmatig een kijkje in zijn gezellige stadswoning in Deventer. Er kleeft wel één risico aan dit account: je loopt de kans verliefd te worden op Jeroen’s huis!

Luc Design | @lucdesign
Naar verbazingwekkend goede architectuur kan je nooit genoeg kijken. Daarom is Luc Design zo’n fijne plek op Instagram, want hier komen dagelijks de stijlvolste en meest creatieve ontwerpen voorbij. Hit the follow button en je krijgt een constante stroom aan inspiratie voorgeschoteld, van tijdloze interieurs tot strakke villa’s. Fijn detail: bij elke foto wordt de architect genoemd, zodat je zelf nog verder kan snuffelen als je enthousiast bent over een foto.

Blond Creative | @blondcreative
Wow! De creativiteit en perfectie spatten van je scherm als je het Instagram account van Blond Creative checkt. Bij dit designbureau in Londen zijn ze heel erg goed in het maken van mooie dingen en gelukkig delen ze die met de hele wereld. Als je gek bent op minimalistisch en absoluut perfect design ga je heel gelukkig worden van dit account. Wij zijn even watertandend door hun feed aan het scrollen!

That Nordic Feeling | @thatnordicfeeling
Voor een goede dosis Scandinavische inspiratie moet je bij That Nordic Feeling zijn. Dit account van het gelijknamige blog wordt gerund door Rikke, een Deense journalist. Op haar blog en Instagram deelt ze haar passie voor de lifestyle van Scandinavië. Voor de leukste spots, stijlvolste interieurs en mooiste design in het hoge noorden moet je dus bij Rikke zijn!

Ushuaia Living | @ushuaialiving
Best friends Marleen en Lydia delen op hun account én blog hun voorliefde voor interieur en design van over de hele wereld. Het resultaat is een vrolijke mix van stijlen, waar je genoeg inspiratie op kan doen. Ook komen er regelmatig kiekjes van hun eigen huizen voorbij, zodat je ook nog een kijkje achter de deur kan nemen.

Over twee weken zetten we weer de leukste accounts voor je op ene rijtje. Ondertussen volg je Roomed op Instagram voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie.

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten