5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Elke twee weken delen wij met jou onze vijf favoriete Instagram accounts. Ben je benieuwd naar meer Instagram toppers? Check hier dan meer aanraders.

Joliu | @espaijoliu
Ga je binnenkort naar Barcelona? Plan dan zeker een tripje naar Espa Joliu, een mix van een café, kunstgalerij en concept store voor planten in de Spaanse stad. Hun grid staat vol cactussen, hangplanten en knusse sfeerbeelden van het koffiezaakje. Maar de planten springen er toch echt uit, wat ook niet gek is voor een planten concept store!

Domino | @dominomag
Met fotos vol kleur, lekker eten en goed gestylde huizen vult Domino onze Instagram-feed. Het houdt ons lekker vrolijk zo tussen die Nederlandse wolkenbuien door. Ook toont dit account de handigste gadgets voor in huis, die we stiekem best graag willen hebben. Verwacht een feed vol kleur en hebben-dingen!

Nickey Kehoe | @nickeykehoe
Nickey Kehoe is een samenwerking tussen de designers Todd Nickey en Amy Kehoe. Zij ontwerpen meubelstukken en verzamelen (vintage) design van over de hele wereld. Dit zorgt voor een bijzondere collectie, verkrijgbaar via hun webshop en winkel in Beverly Hills. Helaas hangt er een prijskaartje aan de prachtige spullen (en heb je natuurlijk te maken met hoge invoerkosten), maar gelukkig kunnen we via Instagram heerlijk wegzwijmelen.

Bekijk ook: 10 tips om je eigen Instagram account populairder te maken

Brittni Mehlhoff | @brittnimehlhoff
Brittni Mehlhoff is eigenaresse van de website Paper & Stitch waar ze de gaafste DIY’s, decoratie- en interieur-inspiratie plaatst. Haar Instagram-account is hier een verlengde van. Hier geeft ze je dagelijks een update van haar nieuwste blogposts met inspirerende beelden.

Dwell Magazine | @dwellmagazine
Iedere dag vult Dwell Magazine je Instagram-feed met mooie binnenkijkers en architectonische hoogstandjes. Leuke bijkomstigheid is dat je er ook iets van leert: bij iedere foto legt Dwell Magazine namelijk iets uit over de styling ervan.

Over twee weken zetten we weer vijf Instagram accounts voor je op een rijtje. In de tussentijd kun je ons volgen op Instagram @Roomednl

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten