5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Elke twee weken delen wij met jou onze vijf favoriete Instagram accounts. Ben je benieuwd naar meer Instagram toppers? Bekijk dan ook de vorige round-up.

Noah Walker | @noah_walker
Noah is architect en oprichter van Walker Workshop, een ontwerp studio in L.A. Op zijn Instagram laat hij prachtige foto’s zien van bijzondere gebouwen en natuur.

Kelly Mindell | @studiodiy
Wij zijn groot fan van Studio DIY. Kelly post hier namelijk de coolste DIY’s. Van kleurige pinatas en fijn servies tot leuke accessoires voor feestjes en in de kidsroom. En haar Instagram account is een perfecte weergave van haar blog: héél veel kleur. Wij worden er instant vrolijk van!

Janne | @earlymorningheart
Het grid van Janne uit Oslo is perfect. Houd je van bloemen en van lekker eten? Klik dan maar snel op de follow button, want we weten zeker dat je hier heel erg blij van wordt. Janne plaatst namelijk de mooiste foto’s van bloemen, prachtig opgemaakte borden en heerlijke taartjes. Mjam!

Ingvild | @ingvild90
De Noorse Ingvild combineert haar twee (of eigenlijk drie) grote liefdes in haar foto’s: katten en interieurdesign. En geloof ons, dat klinkt suffer dan het is! De katten passen namelijk perfect in haar stijlvolle, Scandinavische interieur. We like!

Rachel Hinder | @linesacross
Nu staat Instagram vol met foto’s van alledaagse objecten die zijn gesorteerd op kleur en vorm, gefotografeerd op een witte achtergrond. Maar het blijft leuk en bijzonder om naar te kijken! Rachel voert deze stijl opperbest uit. Zoals ze zelf al zegt: “Color is my day long obsession, joy and torment”.

Over twee weken zetten we weer de leukste accounts voor je op ene rijtje. Ondertussen volg je Roomed voor je dagelijkse dosis inspiratie!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten