5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Elke twee weken delen wij met jou onze 5 favoriete Instagram accounts. Ben je benieuwd naar meer Instagram toppers? Check hier dan meer aanraders.

Paul Eis | @the_architecture_photographer
In de zomer van 2015 was de Duitse student Paul Eis er klaar mee: weg met de grijze en witte gebouwen in Berlijn en Hamburg! Hij startte het het Instagram account om zijn manier van kleurgebruik in de Duitse architectuur te delen. Op de opvallende foto’s zijn gebouwen uit hun omgeving geknipt, gepimpt met felle kleuren en voor een lichtblauwe achtergrond gezet.

Grace Bonney | @designsponge
Met vrolijke en zomerse fotos inspireert Grace je iedere dag om meer kleur te gebruiken in je interieur. Voor de mooiste kleurcombinaties kun je bij haar Instagram account terecht, dat zelf eigenlijk al een plaatje op zich is. De kleuren staan netjes geordend – zo geeft ze op dit moment aandacht aan roze – wat het lekker overzichtelijk maakt.

IMAKIN DIY Design | @imakinnl
IMAKIN DIY Design stond al in ons favorieten-lijstje van de showUP Trade Show 2015 en sindsdien blijft dit bedrijf ons inspireren middels haar Instagram account. Destijds vonden zij een gat in de markt met hun DIY pakketjes en dit hebben ze inmiddels uitgebreid tot producten als slingers en mobiles.

Ivo Zwek | @ivozwek
Deze architectuurliefhebber vult onze Instagram feed met de mooiste vormen, kleuren en perspectieven. Hij laat, net als Paul Eis, zien dat gebouwen helemaal niet saai zijn maar een vorm van kunst.

Demond Meek | @dmeek
Deze fotograaf heeft een duidelijke voorliefde voor kleurrijke, alleenstaande huizen. Zijn foto’s post hij helaas niet met enige regelmaat, maar vaak met dagen of soms wel weken ertussen. Dat maakt de opvallende huizen extra speciaal. Wij zijn fan!

Over twee weken zetten we weer vijf Instagram accounts voor je op een rijtje. In de tussentijd kun je ons volgen op Instagram @Roomednl

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten