5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Elke twee weken delen wij met jou onze 5 favoriete Instagram accounts. Ben je benieuwd naar meer Instagram toppers? Check dan hier meer aanraders.

Marjorie Lacombe | @creativekipi
A peek inside my pastel world‘, staat er in de bio van Marjorie. En dat is eigenlijk de meest precieze beschrijving van haar stijl. Deze DIY queen heeft haar eigen blog – uiteraard ook helemaal in zoete kleuren – met veel eigen fotografie. Een deel van haar foto’s plaatst ze ook op haar Instagram account en wij worden er instant vrolijk van!

Maja Wronska | @majatakmaj
Maja is een getalenteerd illustrator, die zich vooral richt op architectuur. Ze tekent bekende (en onbekende) gebouwen tot in de details uit en gaat dan aan de slag met waterverf. Door de kleuren in elkaar te laten doorlopen krijgen de imposante gebouwen en kerken een dromerige look maar blijven wel super gedetailleerd. Wij zijn fan!

Corrie Beth Hogg | @corriebethmakes
In dit artikel vertelden we je al alles over de geniale planten van ontwerpster en DIY-queen Corrie. Ze maakt ze namelijk van papier! En dat resulteert weer in een fijn en kleurrijk Instagram grid waar je sowieso blij van wordt.

Nuno Assis | @nunoassis
Macao is een bijzondere plek. Deze Chinese regio is niet groot – het heeft de oppervlakte van een gemiddelde stad – maar toch is het een van de meest dichtbevolkte plekken ter wereld. Designer Nuno Assis trekt er regelmatig met zijn camera op uit om de magie van Macau vast te leggen. Van verlaten parken met bloesembomen tot immense wolkenkrabbers met rommelige balkons en prachtige skylines: Nuno geeft ons door middel van zijn Instagram account een kijkje in de stad.

Charli Burrowes | @meohmygirl
Bloemen, design, het lekkerste eten, kunst en architectuur en dat alles gepaard met véél kleur. Het grid van art director Charli is lekker over the top en altijd perfect gestyled. En nee, natuurlijk geloven ook wij niet dat haar bureau er altijd zo flamboyant uitziet, maar het is zeker fijn voor de inspiratie!

Over twee weken zetten we weer vijf Instagram accounts voor je op een rijtje. In de tussentijd kun je ons volgen op Instagram @Roomednl

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten