Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Tips 18 apr 2016

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Elke twee weken delen wij met jou onze vijf favoriete Instagram accounts. Wil je nóg meer nieuw beeld in je timeline? Bekijk dan ook onze favorieten van vorige keer.

Robert en Christina | @newdarlings
Eerder al gaven we je een kijkje in het huis van dit creatieve koppel. Robert en Christina zijn oprichters van het blog New Darlings, waar ze schrijven over interieur en reizen, maar je vind er ook persoonlijke verhalen. Het Instagram grid van dit duo is even perfect als hun blog: prachtige foto’s, goed voor een heleboel interieur inspiratie!

Paul Fuentes | @paulfuentes_design
Paul is naast fotograaf ook grafisch vormgever en woont in Mexico. Als je zoekt naar iets meer kleur in je timeline, is dit een goede keuze! Paul combineert zijn fotografische kunsten met grafische vormgeving. Hij fotografeert alledaagse objecten en maakt er bijzondere, kleurige kunstwerkjes van.

Téber | @teber
Over kleur gesproken: Téber is ook zeker een account to follow. Vind hier de mooiste foto’s van te gekke architectuur, maar dan wel met een (pastel)kleurig tintje. Heb je een favoriete foto? Check dan even zijn website, grote kans dat je beeld daar in high res kunt downloaden.

Veronica | @hamletinteriors
Voor een goede dosis bohemian inspiratie ben je op het Instagram account van Veronica op het juiste adres. Veronica is blogger, maar bovenal textielontwerper. Ze laat zich inspireren door de Marokkaanse cultuur, met als resultaat prachtige oosterse vloerkleden en berbers. We worden er hebberig van!

Sasha Vithin | @sasha_vithin
Sasha komt uit Rusland en heeft een fijn fotografisch oog. De liefhebbers van minimalisme kunnen hun hart ophalen bij zijn Instagram account: elke dag post Sasha de mooiste beelden van onder andere gebouwen, bruggen en speelplaatsen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten