Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Tips 4 april 2016

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Elke twee weken delen wij met jou onze vijf favoriete Instagram accounts. Wil je nóg meer nieuwe namen in je timeline? Bekijk dan ook onze favorieten van vorige keer.

Coco Daydream | @cocodaydream
Camille en Georgina zijn twee creatievelingen uit Australië die hun passie voor geuren hebben omgezet in een eigen bedrijf. Coco Daydream verkoopt de lekkerste geuren voor thuis: kaarsen, sprays en olies. Deze geuren hebben prachtige verpakkingen en bij zo’n label dat niet alleen fijn is voor de neus maar ook voor het oog, hoort natuurlijk ook een mooi Instagram account. Elke dag maken ze ons blij met dromerige beelden van de Australische stranden, natuur en natuurlijk ook hun eigen producten.

Constance Gennari | @thesocialitefamily
The Socialite Family is een fijne website welke we regelmatig bezoeken voor een goede dosis inspiratie. Op dit blog vind je de mooiste interieurs, maar ook mooie verhalen over de bewoners van de betreffende huizen.

Todd Selby | @theselby
The Selby is het blog van fotograaf Tom Selby. Hij fotografeert kunstenaars, artiesten en ontwerpers in hun huis of atelier en laat ze af en toe een vragenlijst invullen zodat de lezers van The Selby meer te weten kunnen komen over de achtergrond van deze creatievelingen. Naast de vele beelden van zijn fotoshoots geeft Tom ons via zijn account ook een kijkje achter de schermen. En daar houden we van.

Cadence Hays | @thewhiitehouse
Door de komst van de vele grote meubelfabrikanten leek het er even op dat het beroep meubelrestaurateur zou uitsterven. Cadence is hét bewijs dat dat zeker niet het geval is. Zij plaatst de mooiste foto’s van haar nog mooiere projecten en stopt op die manier meteen een van de oudste beroepen in een nieuw (online) jasje. Cool!

Anna Potter | @topgirl.studio
Last but not least: het account van grafische designer Anna Potter. Deze 26-jarige dame studeerde af aan Central St. Martins in Londen, een van de bekendste kunstacademies ter wereld. Het Instagrammen pakt zij wel even wat anders aan dan menig twentysomething: met haar scherpe pen, minimalistische designs en sarcastische toon drijft ze de spot met de social media society van tegenwoordig. Wij zijn fan!

Over twee weken zetten we weer vijf Instagram accounts op een rijtje. Volg ook Roomed op Instagram voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten