Renée Leeuw
Renée Leeuw Tips 21 maart 2016

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Elke twee weken delen wij met jou onze 5 favoriete Instagram accounts. Ben je benieuwd naar meer Instagram toppers? Check dan hier onze aanraders van vorige keer.

Freshly Framed | @freshly_framed
Onze vrienden van Froot tipten ons dit leuke account van het creatieve duo achter de webshop Freshly Framed. Céline en Marieke maken fantastische illustraties en kunst, die je online kunt kopen – ingelijst of zonder frame; origineel of print. Via Instagram delen zij hun tekeningen, illustraties en creativiteit. Een absolute must-follow, zeker als je altijd op zoek bent naar inspiratie én op de hoogte wilt blijven van Freshly Framed natuurlijk.

Sarah Illenberger | @sarahillenberger
Onlangs ontdekten we het werk van deze Duitse fotografe en we zijn groot fan. Haar Wonderplants serie is fantastisch en ook haar Instagram account toont veel van haar werk, inspiratie en waar zij zich zoal mee bezig houdt. Sarah weet op een unieke manier dagelijkse objecten in beeld te brengen.

Magali Elali | @magali_coffeeklatch
Magali is mede-oprichter van het Belgische blog Coffeeklatch, waar je interviews met creatieven vindt én direct een kijkje in hun huis krijgt. Onlangs maakte Magali samen met haar Coffeeklatch-partner Bart een van onze nieuwe favoriete boeken, Greenterior. Daarnaast verzamelt Magali ook nog de mooiste beelden voor haar Instagram account, een absolute aanrader dus!

I Dream Of Eames | @i_dream_of_eames
Dit is er een voor iedereen die groot fan is van de Eames lounge chair. Alle afbeeldingen op dit account zijn gecureerd en zelf kun je ook meedoen aan als fan door je foto te uploaden met de hashtag #idreamofeames.

Andy Yeung | @yeungshingfuk
Andy Yeung is een getalenteerde fotograaf, die momenteel in Hong Kong werkt en woont. Hij maakt fantastische urban landscapes en laat met zijn lens de architectuur van zijn stad op een bijzonder mooie manier zien. Onlangs maakte hij een te gekke fotoserie met een drone, waardoor je de architectuur van Hong Kong vanuit een bijzonder perspectief ziet.

Over twee weken zetten we weer vijf Instagram accounts op een rijtje. Volg ook Roomed op Instagram voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten