Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Tips 7 mrt 2016

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Elke twee weken delen wij met jou onze 5 favoriete Instagram accounts. Ben je benieuwd naar meer Instagram toppers? Check dan hier meer aanraders.

Urban Jungle Bloggers | @urbanjungleblog
Groen, groener, groenst! Wij worden heel gelukkig van veel planten en bloemen in onze timeline.Daarom zijn we groot fan van dit Instagram account. De Urban Jungle Bloggers verblijden ons één of twee keer per dag met de mooiste groene inspiratie. Het account hoort bij dit blog, dus als je meer groene hotspots en mooie interieurs wilt zien kun je daar ook zeker goed terecht.

Jess | @jess_vdberg
De Nederlandse Jessica heeft een fijn wit interieur vol pasteltinten. Hiervan schiet ze de mooiste foto’s en plaatst deze op haar blog en op Instagram. Het witte grid werkt bij ons heerlijk rustgevend..

A Flamingo A Day | @aflamingoaday
Het leven hoeft niet altijd zo serieus te zijn. Als een roze flamingo een lach op het gezicht van haar volgers kan brengen, is de missie van Dietske uit Amsterdam geslaagd. Elke dag publiceert ze een foto van de avonturen van het roze speelgoed diertje. En de flamingo heeft het er maar druk mee: tijdschriften lezen, spelen met andere miniatuurdieren en op reis in een klein Volkswagenbusje. Wij vinden dit een fantastisch account!

John Pawson | @johnpawson
John is architect, maar daarnaast heeft hij ook een talent voor fotografie. Op zijn Instagram account combineert hij de mooiste gebouwen met grillige natuur. Soms in grote overviews, maar wij zijn voor fan van de vele detailshots die vaak een tikje mysterieus zijn.

Albert Dros | @albertdrosphotography
Nederland is prachtig. Dat wisten we al, maar dit artikel op Froot bevestigt dat nog eens. De Nederlandse fotograaf Albert Dros vliegt de wereld rond en bezoekt de allermooiste plekken. Deze reizen resulteren in prachtige, kleurrijke foto’s met een dromerige ondertoon.

Over twee weken zetten we weer vijf Instagram accounts op een rijtje. Volg ook Roomed op Instagram voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten