Renée Leeuw
Renée Leeuw Tips 22 feb 2016

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Elke twee weken delen wij met jou onze vijf favoriete Instagram accounts, zodat je de week vol inspiratie begint. Wil jij je eigen Instagram account ook een push geven? Wij geven je een aantal tips om je Instagram account populairder te maken.

Nicolette Johnson | @swsco
Nicolette Johnson is een fotografe, die al haar hele leven veel gereisd heeft en op verschillende plekken heeft gewoond. Nu woont ze al zo’n negen jaar in Brisbane, Australië, waar zij als fotografe werkt voor verschillende opdrachtgevers. Haar eigen (vrije) werk deelt ze via Instagram en is het volgen waard! Bekijk ook even haar huis vol inspiratie voor een bohemian interieur!

Peggy Kuiper | @peggykuiper86
Dit Instagram account kwamen we tegen via onze healthy collega’s van Bedrock. Peggy Kuiper maakte voor hen een fantastische illustratie van aardappels en wij wilden direct meer werk van deze dame zien. Peggy is fotografe en grafisch designer. Haar werk werd onder andere getoond in GlamCult en Volkskrant Magazine én bij verschillende expo’s. Gelukkig deelt ze veel van haar werk ook via Instagram en kunnen wij lekker meegenieten!

Anuschka Odau | @hipaholic
Deze Nederlandse dame is erg creatief, dol op kleur en gek op DIY’en. Dat zie je dan ook duidelijk op haar Instagram account. Anuschka is een echte verzamelaar en maakt de vrolijkste dingen van haar vondsten. Een creatieve dame om te volgen voor een flinke dosis kleurrijke inspiratie!

Vincent Mahé | @vmillustrations
Om de illustraties van Vincent Mahé te begrijpen moet je de bijschriften lezen. Dan ga je ze pas echt waarderen. Hij maakte grappige sketches en beelden van situaties, steden en mensen en weet die met té droge en grappige teksten briljant af te beelden.

Voodoolx | @voodoolx
Architectuur, natuur en voorbijgangers; dat zijn de voornaamste onderwerpen van dit Instagram account. We weten helemaal niks van deze Instagrammer, behalve dat hij of zij een oog heeft voor patronen en details én telkens een gaaf perspectief weet te kiezen.

Over twee weken zetten we weer vijf Instagram accounts op een rijtje. Volg ook Roomed op Instagram voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten