Renée Leeuw
Renée Leeuw Tips 8 februari 2016

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Elke twee weken delen wij met jou onze 5 favoriete Instagram accounts, zodat je de week vol inspiratie begint. Check hier meer Insta-aanraders.

Fawn DeViney | @sfawnd
Fawn is een fotografe uit Boston. Ze weet dagelijkse dingen prachtig in beeld te brengen en haar Instagram account is een fijn grid om doorheen te bladeren. Rustige beelden vol sfeer. Verwacht vooral veel shots van interieurs, eten en planten. Dat is waar Fawn dol op is!

Jumbled | @jumbledonline
Jumbled is een Australische webshop met prachtige producten voor in huis. Helaas kost het altijd een flinke klap geld om spullen vanuit Australië naar Nederland te laten verschepen, maar het Instagram account van Jumbled is fantastisch. In tegenstelling tot eerder genoemde Instagrammer zie je op Jumbled veel kleur!

Nick Nemechek & Tariq Dixon | @trnknyc
TRNK is de online woonshop van Nick en Tariq. Zij richtten de winkel op om design onder de man te brengen. De man ja, want volgens hen zijn er nog te weinig winkels die zich speciaal richten op mannelijk design. Vaak focussen woonwinkels zich op de vrouw, omdat die nu eenmaal de dienst uitmaakt in huis qua inrichting. Anyway, wij volgen TRNK vooral om de prachtige beelden van interieurs. Deze mannen hebben er verstand van.

Leslie Schneider | @splendid_rags
Leslie bevindt zich in het altijd zonnige Californië en aangezien het hier in Nederland nogal vaak bewolkt, grijs en regenachtig kan zijn, worden wij heel blij van de zomerse en kleurrijke vibes van Leslie’s account. Leslie is creative developer en weet dan ook telkens een bijzonder perspectief te kiezen met haar camera in de hand. Bereid je voor op een color boost!

Dylan Furst | @fursty
Dylan Furst is een fotograaf met een passie voor outdoor adventures. Dat ontdek je direct als je zijn Instagram grid bekijkt. Hij maakt prachtige foto’s van de natuur en laat daarin vooral de kracht van natuurverschijnselen zien. Het krachtige water, de rotsen, de bomen, de mist. Je wordt direct verliefd op de wereld bij het zien van deze gave beelden.

Wil je nu zelf ook een Instagram account gevuld met inspirerend beeld? Check dan even deze vier gouden tips voor de mooiste foto’s!

Over twee weken delen we weer vijf leuke Instagram accounts met jullie. Volg ondertussen Roomed op Instagram voor je dagelijkse interieur inspiratie.

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten