5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Dit zijn onze toppers van deze week!

Montana Labelle Design | @montanalabelle
Houd je van de minimalistische stijl en zijn zwart en wit je lievelingskleuren? Dan is dit account een absolute must follow. Je vind er interieur inspiratie voor elke kamer, allemaal in een zwart-wit jasje.

Ullie | @terracotaheart
Ik ben dol op schattige straatjes, authentieke deurposten en originele stadsarchitectuur. Dus als ik dat allemaal te zien krijg door één account te volgen dat daarnaast ook nog eens al zijn foto’s post met ongeveer hetzelfde filtertje waardoor er een mooi neutraal kleurenpalet ontstaat, kan ik niet anders dan op die follow-knop drukken. En dit met jullie delen natuurlijk.

Milenka Heezeman | @interior_styling
Een prachtig verzamel account met de mooiste interieur inspiratie. Verwacht veel neutrale tinten en natuurlijke materialen.

A Mi Manera | @amimanerastore
Dit Portugese account hoort bij een Portugese interieur webshop. Helaas, maar dat je de producten niet in Nederland kunt bestellen betekent niet dat je geen inspiratie kunt halen uit de foto’s die via het Instagram account gedeeld worden!

Ekaterina Egorova | @katya_egorova25
Deze dame fotografeert van alles. Schattige straatjes, mooie gebouwen, lekker eten, mooie interieurs. Eigenlijk alles wat met lifestyle te maken heeft – met een stijlvol en origineel tintje.

Volg jij Roomed al op Instagram?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten