Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Tips 28 december 2015

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Elke twee weken delen wij met jou onze 5 favoriete Instagram accounts, goed voor een heerlijk begin van de week bomvol inspiratie! Bekijk hier onze favoriete van de vorige keer.

Plants On Pink | @plantsonpink
De naam van dit te leuke account verklapt het al een beetje. Op dit account post de Utrechtse Lotte van Baalen elke dag de mooiste foto’s van.. jawel, planten in combinatie met een roze muur. In een korte tijd kreeg ze er 20.000 fans bij, die ook allemaal bijdragen aan dit prachtige Instagram grid.

NÄMÄ | @namadesigns
Fijn! De Finse winkel NÄMÄ snapt helemaal wat de bedoeling is van Instagram. Er zijn helaas nog genoeg winkels die Instagram wel gebruiken als extra reclame voor hun bedrijf, maar nog niet precies weten hoe ze het op een goede manier kunnen toepassen. NÄMÄ is een heel goed voorbeeld van hoe leuk het kan zijn! Elke dag verrijken ze onze timeline met prachtige producten, een kijkje in de winkel en foto’s van de té mooie Finse omgeving. Wij zijn fan.

Patrick Janelle | @aguynamedpatrick
Patrick verhuisde in 2011 naar New York en daar zijn wij heel blij mee, want hij versiert onze timeline met de mooiste foto’s van deze prachtige stad. Hij maakt foto’s van de architectuur en zijn eigen appartementje, maar ook van zijn reizen en heerlijke gerechten. En je zou het niet zeggen, maar alle foto’s op zijn account schiet hij gewoon met zijn Iphone. Via Instagram kreeg hij veel vragen en tips over de indeling van zijn appartementje van 24 vierkante meter. Ben je benieuwd hoe hij tot een goede indeling is gekomen? Bekijk dan even dit artikel!

Tara Milk Tea | @taramilktea
Deze creatieve duizendpoot doet van alles: ze is creative director, stylist, grafisch ontwerper en illustrator. Via Instagram geeft ze ons een kijkje in haar drukke leven gevuld met de mooiste reizen, het lekkerste eten en de leukste outfits. En, niet geheel onbelangrijk: ook qua interieur heeft ze veel voor gevoel voor stijl en publiceert ze zo af en toe een mooie foto van perfect gestylde hoekjes!

Mina | @letsgrabacuppa
Als je op zoek bent naar leuke hotspots in de mooie steden, dan is dit account je nieuwe leidraad. Mina maakt prachtige foto’s van architectuur, interieur, goede koffie en geeft ons af en toe ook een kijkje in haar privéleven. Als je houdt van een gecureerd grid met witte, heldere foto’s, dan wordt dit misschien wel je nieuwe lievelingsaccount!

Over twee weken inspireren we je weer met vijf nieuwe toppers. Volg ons in de tussentijd om helemaal op de hoogte te blijven. Ben je na het bekijken van deze accounts van plan om jouw Instagram ook een update te geven? Check dan onze tips om nóg populairder te worden!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten