Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Tips december 14, 2015

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Elke twee weken delen wij met jou onze 5 favoriete Instagram accounts, zodat je de week vol inspiratie begint. Check hier onze vorige round up!

Dabito | @dabito
Dabito is designer en fotograaf met een voorliefde voor kleurige interieurs met ethnische prints. Naast de prachtige interieurs, heeft hij ook een perfect oog voor detail als het gaat om natuur. Zijn binnenkijkers op zijn blog zijn heerlijk om doorheen te scrollen, net als zijn kleurige Instagram account!

Clare Nicolson | @clarenicolson
Deze getalenteerde styliste komt uit Londen. Ze vult haar Instagram pagina met prachtige, kleurige beelden van productfotografie, grafisch ontwerp en editorial. Deze kerst was ze verantwoordelijk voor de art direction van Made.com. Wij zijn fan!

Milou Neelen | @milouneelen
Milou is illustrator en haar werk wordt onder andere gepubliceerd in Elle, ze is verantwoordelijk voor de illustraties van Love Stories Intimates én ze opende begin deze maand haar eigen webshop, Hotel Magique.

Suite One Studio | @suiteonestudio
Op de creaties van Lindsay Emery, een ontwerper en ceramist uit North Carolina, zijn wij een tijdje geleden een beetje verliefd geworden. Lindsay maakt prachtige borden in pasteltinten, vaak met een gouden randje voor een subtiele glamour-look.. Van het servies maakt zij zulke prachtige foto’s, dat we er een beetje hebberig van worden!

Anna Cate | @annacate
Met het account van Anna Cate dromen wij even heerlijk weg naar Gotenburg. Anna maakt vooral foto’s van haar perfecte interieur (en kinderen) en doet ons verlangen naar een interieur vol bloemenprints, rustieke stoffen en openslaande deuren naar een tuin vol lavendel. Zucht…

Wil je nu zelf ook een Instagram account gevuld met inspirerend beeld? Check dan even deze vier gouden tips voor de mooiste foto’s!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten