Renée Leeuw
Renée Leeuw Tips 30 november 2015

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Daarom delen wij elke twee weken onze vijf favoriete Instagram accounts van het moment zodat ook jij je dagelijkse dosis inspiratie binnenkrijgt.

Nikola Olic | @nikolaolic
Nikola Olic is nog niet zo heel lang actief op Instagram, maar zijn werk verscheen al in diverse media en is zelfs geëxposeerd in galleries. Deze fotograaf, gevestigd in Dallas, richt zich vooral op fotografie van architectuur. En hoe? Een account waar menig liefhebber van een strak lijnenspel naar kijkt.

Runnerkimhall | @runnerkimhall
“If you are a dreamer, come in..,” luidt de bio van deze Instagrammer. Dan voelen wij ons wel uitgenodigd. Ook als je dol bent op pasteltinten moet je eens een kijkje nemen op haar account, want het staat vol creaties van zachte poedertinten. Een grid om vrolijk van te worden!

Scandinavian Lifestyling | @simple.form
Dit is het account van een Australische winkel. Maar het staat vol wooninspiratie uit het Hoge Noorden en het leuke is natuurlijk dat als je iets moois voorbij ziet komen, je direct kunt vragen om welke producten en merken het gaat. We raden je niet echt aan om een bestelling te plaatsen, want het is een stuk goedkoper om een Europese shop te zoeken dit het Scandinavische merk verkoopt.

Jessica Lemaitre | @snowflakesfairy
Voor inspirerende plaatjes uit Londen moet je deze dame volgen. Jessica weet in elke ‘grijze’ foto wel een pop of colour te brengen waardoor al haar foto’s tot leven komen. Dat zij dol is op Matcha Latte’s is wel duidelijk: die komen elke week wel eventjes voorbij. Oh, wat zouden wij graag naar Londen vertrekken!

Michael Salisbury | @msalisbu
Veel weten we niet over deze Instagrammer, maar zijn grid vertelt in elk geval een mooi verhaal met gave beelden van steden, gebouwen en bewoners van Amerikaanse steden. Één ding is zeker: hij weet hoe hij zijn camera moet gebruiken.

Over twee weken zetten we weer vijf must-follow Instagram accounts op een rijtje. Volg ondertussen Roomed op Instagram voor je dagelijkse dosis wooninspiratie.

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten