5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Daarom delen wij elke twee weken onze vijf favoriete Instagram accounts van het moment zodat ook jij je dagelijkse dosis inspiratie binnenkrijgt.

Sergey Prokopenko | @st.petersburger
Sergey is de man achter deze prachtige beelden. Alle foto’s zijn geschoten in het mooie St. Petersburg. Dat hij oog heeft voor detail is duidelijk, maar ook door zijn foto’s van architectuur en prachtige straten willen wij bijna meteen een ticket boeken naar deze magische stad.

El Camino Travel | @elcaminotravel
‘Be a traveler, not a tourist’ is de filosofie achter de nieuwe reisorganisatie El Camino Travel. Ze organiseren reizen voor groepen jonge mensen. Wanneer je zo’n reis boekt, ben je verzekerd van prachtige foto’s om te delen met het thuisfront: El Camino zorgt er namelijk voor dat een fotograaf alles wat je doet vastlegt. Elke dag krijg je zo’n twintig foto’s die je dan kunt delen op social media. De bedoeling van dit idee? Leg die telefoon eens weg en geniet van alles wat het betreffende land te bieden heeft. Of het idee je aanstaat of niet, hun Instagram account ziet er in elk geval prachtig uit.

PieterJan Mattan | @pjmattan
PieterJan is oprichter en creative director van Bezar, een website voor de kunstliefhebber. Elke week richt Bezar online pop-up shops in, geordend in categorieën. Zo vind je heel gemakkelijk de mooiste objecten en kunst, die je meteen kunt bestellen. Maar goed, terug naar PieterJan. Dat hij creative director is, zie je direct terug in zijn foto’s op Instagram. Klik op de follow button voor veel kleur, mooie interieurs en goede details.

Justina Blakeney | @justinablakeney
Justina is de koningin van de bohemian lifestyle! Dagelijks post zij prachtige foto’s van planten en bloemen, kleurrijke interieurs en af en toe haar outfit. Heb je door dit haar account de smaak te pakken? Bekijk dan ook ons bohemian moodboard!

Flea Market Fab | @fleamarketfab
De naam verraadt het al.. dit account staat boordevol mooie vondsten van de vlooienmarkt. Van een vintage kleed tot een boho stoel. Als dit jouw stijl is, dan kun je eindeloos scrollen door deze feed!

Meer inspiratie

Volg jij ons al op instagram?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten