Renée Leeuw
Renée Leeuw Tips 5 okt 2015

5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het instagram-virus.

Daarom delen wij elke twee weken onze vijf favoriete Instagram accounts van het moment zodat ook jij je dagelijkse dosis inspiratie binnenkrijgt.

>> Ontdek hoe jij je eigen Instagram account populairder kunt maken

Francesco Innocenti | @framboisejam
Parijs, Rome, Milaan en New York.. alle grote steden zien we voorbijkomen op dit account. Naast deze straatbeelden zien we vooral veel eten, koffie en ijs. Nog een leuk detail: alle foto’s zijn gewoon met een Iphone gemaakt!

vdubl | @vdubl
Wolkenkrabbers en stadslichten. Daar staat dit account vol mee. De fotograaf weet de architectuur van metropools op een te gekke manier vast te leggen. Vooral in het donker, met lange sluitertijd zodat je de autolichten voorbij ziet razen. Heel gaaf!

Ina | @inarosetaupe
Bij Ina is het volop zomer. Niet zo gek ook aangezien deze dame in Melbourne woont. Ina is blogger en stylist voor mode en interieurshoots. Haar Instagram account is een creatieve mengelmoes van haar dagelijkse leven en werk.

Vitaliy Raskalov | @raskalov
Voor dit account moet je geen hoogtevrees hebben. In zijn bio roept de fotograaf op om je geweldige carrière op te geven en een nieuw leven op te starten, op het dak. Onder de hashtag #ontheroof plaatst deze fotograaf de gaafste stadsbeelden van bovenaf geschoten. Dat zorgt voor een flinke lading mooie, maar ook angstaanjagende beelden.

Mirjam Flatau | @mija_mija
Mirjam is een blogger. Geboren in München en momenteel leeft ze in Londen. Dit is een van die Instagram accounts die je afstruint voor simplistische fashion inspiratie en gewoon wat fijne kiekjes.

Over twee weken zetten we weer vijf Instagram accounts op een rijtje. Maar vergeet ondertussen ook vooral niet om Roomed op Instagram te volgen voor je dagelijkse dosis wooninspiratie!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten