Estelle Beukman
Estelle Beukman Uncategorized januari 8, 2018

5x Instagram accounts die je moet volgen als je van een licht interieur houdt

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, zoekend naar foto’s van het lekkerste eten, de meest indrukwekkende plaatsen, de gaafste outfits én de mooiste interieurs – wat ons weer inspireert om zelf aan de slag te gaan met onze camera, om vervolgens (ook urenlang) te twijfelen over het perfecte filtertje. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus.

Deze week laten we je de mooiste Instagram accounts zien met foto’s van een licht interieur. Als jij daar van houdt zijn deze accounts een must follow!

koeienvacht

Kim huisman | @bykimhuisman
Houd jij van een lichte industriële stijl? Dan gaat dit jouw favoriete Instagram account worden. Je vindt hier super mooie foto’s van een wit minimalistisch interieur. De styling en fotografie heeft Kim allemaal zelf gedaan. Go follow!

bakstenen muur

ByLola | @atelier19c
Deze Nederlandse blogger zit urenlang op Pinterest te scrollen naar de mooiste interieur foto’s. De uitkomst is werkelijk geweldig. En lucky for us, deelt ze de mooiste plaatjes op haar Instagram-account! Zo kun jij veel inspiratie opdoen en genieten van de mooiste voorbeelden van een licht interieur.

geurspray

Sinem – LIFEOFSY.COM | @sy.interior
Als jij net als Sinem in een kleine kamer in Amsterdam woont kun je op haar Instagram veel inspiratie opdoen. Zij bewijst dat een kleine ruimte super stijlvol kan zijn! Ze heeft alle foto’s op haar account zelf geschoten en ze zijn uiteraard allemaal van haar eigen paleisje.

ronde spiegel

Inspiration – Modern & Design | @white.interior
De naam van dit account zegt het al; white everywhere. De foto’s zijn afkomstig van verschillende eigenaren. Dit zorgt ervoor dat je veel variantie ziet in interieurs.

Scandinavische stijl

Scandinavian Interior | @scandinavian.interior
Wij bij Roomed zijn dol op de Scandinavische look en deze kan zeker niet ontbreken in ons Instagram lijstje. Geniet van deze mooie minimalistische stijl!

Meer Instagram

Ben jij gek op de kleur roze? Dan zijn deze accounts echt iets voor jou!

Reageer op artikel:
5x Instagram accounts die je moet volgen als je van een licht interieur houdt
Sluiten