5x de leukste webshops van week 43

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen. Scroll snel door en laat je verassen door de toppers van deze week!

Hebbedingetjes moet je hebben, klaar. Met deze selectie heb je weer meer dan genoeg klik- en shopplezier. Van stijlvolle en speelse accessoires tot een eclectische mix van vintage meubels.

1. Mariekke Vintage Design | MARIEKKE is een webshop vol met prachtige vintage meubels. In de webshops vind je items die geleefd zijn en karakter hebben maar wel in goede staat verkeren. Naast de voorliefde voor de verkoop van deze meubels blogt de eigenaresse ook regelmatig over haar design trips, kunst en architectuur.

2. Livvlifestyle | Voor Scandinavische woonaccessoires en meubels met een stoer randje ben je bij deze webshop aan het juiste adres.

3. Le Chat Noir | De eigenaresse van deze webshop miste in dit digitale tijdperk soms de persoonlijkheid van een handgeschreven kaartje en zo ontstond het idee voor deze webshop. Nu kun je er stationairy zoals postkaarten, weekplanners, kalenders, agenda’s, potloden, paperclips, posters, babyboeken en notitieboekjes; een deel ontworpen door de eigenaresse zelf.

4. Hees9 | Opgezet door twee zussen. Prachtige Scandinavische merken gemixt met Nederlands design. Bij Hees 9 vindt je de zachtste plaids, stoere lampen, fijnste beddengoed, mooi servies en nog veel meer hebbedingen.

5. Coco Maison | Een fijne webshop waar je eigenlijk altijd wel vindt waar je naar op zoek bent voor in je interieur.

MEER LEZEN

Benieuwd naar onze favoriete webshops van vorige week? Je checkt ze hier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van week 43
Sluiten