5x de leukste webshops van week 3

5x de leukste webshops van week 3

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen. Scroll snel door en laat je verassen door de toppers van deze week!

Op zoek naar een leuke zitzak? Check deze webshop dan even!

1. Studio Fien | Studio Fien is een webshop met musthaves voor je huis, tuin en interieur. Al hun producten zijn uniek, met de hand gemaakt en over het algemeen geproduceerd in onze eigen meubelmakerij. Het is een zeer fijne website die makkelijk in gebruik is.

2. Onszelf | Deze webshop staat bekend om creatief ontworpen wallpapers, maar de collectie bevat ook stoffen, mokken, posters en tafelkleden. De producten bevatten verschillende thema’s die je huis opfleuren.

3. Rewind Design | Alle producten in deze webshop zijn gemaakt op ecologisch verantwoorde manier. Het draait hier vooral om respect voor milieu, mensen en schoonheid van producten. Van lampen tot banken; je kunt voor alles terecht bij Rewind Design.

4. Design Stusio Nu | Dit is een webshop en interieuradviseur in één. Het focuspunt van de webshop ligt op leren handgrepen. Deze zijn allemaal handgemaakt. Heel mooi!

5. Cool Living | Hou jij van het Deense design? Dan zit je bij deze webshop helemaal goed! De mooiste producten met een Scandinavisch tintje kun je in huis halen. Let’s shop!

Dit waren de webshops van deze week alweer. Veel shop plezier!