Shopping 4 sep 2015 Renée Leeuw

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Vorige week tipten we deze vijf webshops.

webshops

1. Taste & Table | In deze webshop vind je alles voor liefhebbers van lekker eten, koken en fijn tafelen. Je vindt hier gave serveerplanken, mooi servies, tafellinnen en andere decoraties voor in de keuken of op tafel. Daarnaast verkoopt Taste & Table bijzondere delicatessen en organiseert de winkel proeverijen!

webshop-roomed3

2. Vrolijk Fabriek | Studio Vrolijk is een grafisch ontwerpbureau dat alles van ontwerp tot product zelf doet. In de Vrolijk Fabriek verkopen ze onder andere kaarten, agenda’s en onwijs leuke schrijfsetjes met unieke designs. Leuk voor een cadeautje!

webshop-roomed12

3. Barbmama | Voor een grote collectie vintage design zit je hier absoluut goed. Barbmama verkoopt meubels, lampen en accessoires uit de jaren 50-90 van de vorige eeuw. Daarnaast kun je hier terecht voor advies over vintage design en richt Barbmama verschillende ruimtes in; van winkels en restaurants tot kantoren en huizen.

webshop-roomed2

4. A lot of happiness | Wie van kleur houdt, kan bij deze winkel goed inslaan. Van vrolijk servies en paddestoel-lampen tot kaarten en papieren kaarsenhouders. De producten zijn handgemaakt, vintage of nieuw! Ontzettend leuk voor kinderen en iedereen die niet vies is van een beetje kleur in huis.

webshop-roomed

5. Mooi door mij | De producten in deze webshop hebben een bijzonder verhaal. Ze zijn namelijk gemaakt door mensen met een (verstandelijke) beperking met duurzame materialen, zoals papier en klei. Je vindt hier zeepjes, notitieboekjes, schotels en andere woonproducten. Alles straalt aandacht en zorg uit. Daar houden we van!

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, maar voor nu: veel shop plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten