Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 13 nov 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Vorige week tipten we deze vijf webshops.

webshops

1. Rosa Rugosa | Ben je net als wij dol op alles uit Zweden? Grote kans dat je deze winkel dan ook te gek vindt. Rosa Rugosa verkoopt namelijk echt authentiek Zweedse producten en op haar blog deelt ze traditionele gerechten uit de Zweedse keuken. Antiek meubilair, schapenvachten, vloerkleden en dekens, maar ook lekkers om mee te bakken. Een winkel waar wij blij van worden!

webshop=roomed11

2. Depot 74 | Van DIY-benodigdheden en coole prints voor de kinderkamer tot keukenspullen en andere woonaccessoires. Bij Depot74 tref je een leuke mix aan producten van verschillende merken of zelfgemaakt.

webshop=roomed2

3. SeventiesDesign | Wat begon als een klein winkeltje in Schiedam groeide uit tot een grote store in een Rotterdams pakhuis. Seventies Design is de winkel van Michiel Noordermeer, die met zorg de mooiste vintage items koopt en verkoopt. Je vindt hier niet alleen klassieke design icons van bekende ontwerpers; ook mooie tweedehands lampen en meubels van minder bekende makers worden hier verkocht. Je kunt de winkel dagelijks online bezoeken, op vrijdag in real life en anders op afspraak.

webshop=roomed4

4. Caravane | Caravane is een Franse webshop, die tevens naar Nederland verzendt. Hoewel de winkel eigenlijk alles voor in huis verkoopt, raden we je aan om vooral de textiel collectie te bekijken. Caravane verkoopt namelijk prachtig tafel- en bedlinnen. Ook leuk: het emaille servies en de bestek sets.

webshop=roomed1

5. Feathery | De naam doet het al vermoeden: in deze online shop kun je veren kopen. Maar dat is uiteraard niet het enige. De webshop staat ook vol met goed gevulde lijsten; bijvoorbeeld met bladeren of een blauwdruk daarvan. De veren en blaadjes worden allemaal verkocht met lijst dus je hebt direct een totaal pakketje en hoeft niet meer apart op zoek naar een geschikt frame.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops in het zonnetje. Maar voor nu wensen we je veel shop plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten